Günahkar'ın Final Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1418477035.jpg

FOX ekranlarında yayınlanan Günahkar'dan kötü haber geldi!

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturduğu, başrollerinde Seçkin Özdemir, Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse'nin olduğu sevgilisinin işlediği bir cinayeti kendi üstüne alan genç bir adamın öyküsünü anlatan Günahkar bir türlü istenilen reytinglere ulaşmadığından 7.bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Günahkar final bölümüyle 15 Aralık Pazartesi FOX'ta!

Ben yıl sonunda falan beklemiştim, ama FOX dayanamadı maalesef bu kadar kötü sonuçlara. Geçmiş olsun tüm ekibe ve sevenlerine. İyi bir diziydi, yazık oldu... :)

Tutmayacağı belliydi başroldeki adam pek sevilmiyor gibi
Dizinin izleyicileri için kötü oldu..

Tutmayacağı belliydi başroldeki adam pek sevilmiyor gibi
Dizinin izleyicileri için kötü oldu..
Aksine seveni çok ta sosyal medyada!

Gerçekten çok çok çok ama çok üzgünüm.Severek izlediğim izlerken zamanı su gibi akıyordu gerçekten.Kanal bari birkaç bölüm daha dayansaydıda güzel bir final yapsaydı böyle olmadı diyecek söz yok :(

Yanlış günde başlamadı mı aga? @Billy Kane

Başka gün yayınlansa bende mutlaka izleyecektim ama o gün Kara Para Aşk var, aynı gün yayınlanan başka gençlik dizileride var. :)
Dogru gundu aslinda zaten kanalin en iyi acilis yapan dizisiydi Karagulle beraber. Niye tutmadi dersen sebebi kanal cunku ilk bolum tekrarini sadece pazar 12'de verdi oysa Kiraz Mevsimi ile Kocamin Ailesi'nin tekrarlarini 20 kez vermistir. 2. bolumunude macla karsilastirdi. 20:00'de baslayip reklamsiz 21:30'da bitti full macla karsilasti ve ustelil 21:30'da terarini vermesini beklerken Titanik filmini koydu. 3. bolum 20:45 - 23:00 arasi surdu. 4. bolum 20:15 - 22:45 arasi surdu. 5. bolum 20:45 - 23:45 arasi surdu, 6. bolum gun degistirdi bu sirada tekrarlari yine pazar 12' de verildi birde persembe ile pazar 24:15'de verildi tekrarlari. E dizi nasil izleyici ceksin?

Dogru gundu aslinda zaten kanalin en iyi acilis yapan dizisiydi Karagulle beraber. Niye tutmadi dersen sebebi kanal cunku ilk bolum tekrarini sadece pazar 12'de verdi oysa Kiraz Mevsimi ile Kocamin Ailesi'nin tekrarlarini 20 kez vermistir. 2. bolumunude macla karsilastirdi. 20:00'de baslayip reklamsiz 21:30'da bitti full macla karsilasti ve ustelil 21:30'da terarini vermesini beklerken Titanik filmini koydu. 3. bolum 20:45 - 23:00 arasi surdu. 4. bolum 20:15 - 22:45 arasi surdu. 5. bolum 20:45 - 23:45 arasi surdu, 6. bolum gun degistirdi bu sirada tekrarlari yine pazar 12' de verildi birde persembe ile pazar 24:15'de verildi tekrarlari. E dizi nasil izleyici ceksin?
Ve sen bunları ilk günden itibaren twitter'da dile getirdin.

%100 katılıyorum sana bir de fragmanları hep reklam ortalarında veren kanaldan ne hayır beklersin

Çokda iyidi aslında ama.:( Fox biraz daha yayınlasa iyi olurdu aslında ama neyse. O oranlara hiç devam ettirmeyecek kanallarda var.:X

Dizinin izleyicileri için üzüldüm. Ama reytingleri gerçekten kötüydü ve Fox haklı olarak diziyi bitirme kararı aldı.

hazal filiz küçükköse beni affetten çıktığına pişman olsun

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy