Bomba 30.Bölüm

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
29.BÖLÜM ÖZET

Samet:Çiğdem abla iyi misin ?
Çiğdem:İyiyim iyiyim
Samet:Gözlemci sende iyisin değil mi kardeş ?
Gözlemci:İyiyim abi merak etme
O anda CSI’den biri roket atar.
Ahmet:Rokett
Roket patlar.Timden kimse de hasar yoktur.
Maskeli:Ulan bi bulamadın şu adamı,hadi lan
O anda Polat nişancıyı da indirir.
Maskeli:Beceriksiz heriff
Maskeli nişancı tüfeğini alır ve Polat’ı bulur ve ona nişan alır.Polat’ta ona nişan almıştır.

30.BÖLÜM YENİ BÖLÜM

Polat ve Maskeli birbirine nişan almıştır.İkiside ateş eder ve ikiside kendini geri çeker vurulmaktan son anda kurtulurlar.
Maskeli:Ihh
Çatışma sürmektedir.Müntaz ise Polat’ın vurmasıyla kırılan kumandayı yapmaya çalışmaktadır.Bir kişi daha time füzeyi doğrultur.Polat onu vurur ve füze orda patlar orda duran bir çok terörist ölür.
Maskeli:Müntaz çıkalım lan burdan adamlar tek tek avlıyorlar bizii
Müntaz:Geri çekiliyoruz lann
CSI geri çekilmiştir.Çiğdem aniden bayılır ve hemen hastaneye kaldırılır.Çiğdem’in içine bomba yerleştildiği anlaşılmıştır.Ameliyatla bomba içinden çıkartılır.

Tim 1 günlük izinin ardından karakola dönmüştür.Samet ve Polat karşılıklı muhabbet etmektedir.
Polat:Off be Samet abi tatil gibisi yok ya
Samet:Oğlum öyle de artık insanın tatilde bile keyfi olmuyor be önce çocuğumu ve annemi şimdi de karımı aldı bu itler yalnız başına hayatın keyfi olmuyor ama şimdi intikam vakti o Müntaz denen kahpe ve yardakçıları tek tek geberecek

CSI ilçe de yapacağı büyük eyleme hazırlanmaktadır.
Müntaz:Yıllardan beri beklediğimiz o an sonunda geldi,bu operasyon çok önemli,tekrar ve son kez detayları anlatıyorum
Maskeli:Müntaz yeter artık bu kaçıncı ya ?
Müntaz:Rıfat pazaryerinde kendini patlatmak için bizim emrimizi bekliyor,Rıfat bombayı patlattığında Maskeli ve adamları ilçeye dağdan ateş etmeye başlayacak o anda Rıza sen ve 3 adamın ise kaymakamlıkta bekliyor olacaksınız ortalık karışmaya başlayınca bayrağa doğru yöneleceksiniz ve yıllardan beri beklediğimiz o an gerçekleşmiş olacak,bölgeden Müslümanlığı uzaklaştırıp Güneydoğu’yu Türkiye’den yavaş yavaş koparacağız
Rıza:Sabırsızlanıyorum artık Müntaz başlasak şu işe
Müntaz:Bende senden farklı değilim bir an önce yerlerinizi alın ve emrimi bekleyin

Samet ve Polat muhabbetlerine devam etmektedir ve o anda İlyas gelir ve onları toplantı odasına çağırır.Tüm tim toplantı odasındadır.
General:Evet arkadaşlar,günlerden beri aradığımız CSI’nin nokta kampını bulduk
Polat:Sonunda be hele şükür
Samet:Güzelll,şimdi intikam vakti

30.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM

38096-ab5bde568d75633a61344a78092b659f.jpg

31.BÖLÜM FRAGMANI

Samet:Hadi beyler dağıtalım şu itlerin yuvalarını hadi araçlara hadii
General: ALLAH yardımcınız olsun Samet
Tim araçlarla gidiyordur.
General:Samet hemen yönünüzü değiştiriyorsunuz
Samet:Ne oldu komutanım
General:CSI denen o alçaklar ilçeye saldırıyor bombalar patlıyor Samet acele edin hadi
Samet:Emredersiniz komutanım,Can ilçeye sür ilçeye
Tarık:Ne oluyor Samet abi
Samet olanları anlatır.Müntaz telsiden Rıza’ya ulaşır.
Müntaz:Rıza hadi lan sıra sende indir şu bayrağı,tak partinin bayrağını
Rıza:Sonunda başkan,bana güvenin sizin yüzünüzü kara çıkarmayacağım
İlçe ateş altındadır.İnsanlar kaçışmaktadır.Evlere sığınıyorlardır.O ilçede yaşayan Çiğdem ve Gözlemci’de korku içindedirler.Onlarda evlerinde saklanmaktadırlar.Dağdan ateş edildiği gibi ayrıca roketlerde atılmaktadır.Maskeli bir roket daha atar ve attığı roket tam Çiğdem’in evinin önünde patlar.

BOMBA YENİ BÖLÜMÜYLE YARIN 12.15'TE FAVORİFORUMUM'DA..

@gözlemci @Çiğdem- @papuleoo @Maskeli Fedai @Yiğitt @vadikızı @aserat54

Son düzenleme:
Bu dizin de gayet heyecanlı gidiyor, gelecek bölümde neler olacağını çok merak ediyorum. Bekliyoruz gelecek bölümü, eline emeğine sağlık @kvp-medya... :)

bombanın çıkması çok iyi olmuş ama @kvp-medya çokk acele olmuş bence bombayı ben nasıl fark ediyorum o saneler olmalıydı bence hemen oldu bitti olmuş gerçi iyide oldu :F:F

Bayiliyorsun ya ordan anlasiliyor :A boşver iste rahatladin icinde onu mu tasiyacaktin bir de :F
Fragmana ne diyorsun @Çiğdem-

biz bu @gözlemci yle yine aynı evdemi saklanıyoruz ayy bu beni koruyamıyor yaa kendinisini bile koruyamıyor işimiz var yine :F:F:F
Buda zirt pirt senin evine geliyor :A @Çiğdem-

Bölüm fena değil ama sonu daha iyi olmuş :) beğendim

Fragman daha müthiş :) bekliyorum yeni bölümü
biz bu @gözlemci yle yine aynı evdemi saklanıyoruz ayy bu beni koruyamıyor yaa kendinisini bile koruyamıyor işimiz var yine :F:F:F
Ablacımm kendine gidip koruma tutsana ben senin uşağınmıyım :A

Bölüm fena değil ama sonu daha iyi olmuş :) beğendim

Fragman daha müthiş :) bekliyorum yeni bölümü

Ablacımm kendine gidip koruma tutsana ben senin uşağınmıyım :A
hahahah ne bileyim yine koruma oalrak seni tutmusum ve maskeli fedaide yine evimizin önüne kadar gelmiş bu sefer dövvv şu @Maskeli Fedai yi:F:F:F