Tomris İncer 'Racon' Dizisinde!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir'in olacağı ve yeni yılda başlayacak olan Racon dizisinin kadrosuna usta oyuncu Tomris İncer dahil oldu!

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı, senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut'un yazdığı TMC Film imzalı dizinin kadrosuna, daha önce Aşk ve Ceza, Binbir Gece ve Böyle Bitmesin dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Tomris İncer dahil oldu.

Racon, yakında atv'de!

thumbnail_1418394366.jpg

Bence de çok iyi bir takviye olmuş, özlemiştik kendisini. Hayırlısı olsun, ne diyelim... :)

Güzel bir transfer. Diziye yararı olacaktır. Hayırlı olsun.. :)

kendisini tanımıyorum diziye mutlaka mahmet akif alakurt veya saruhan hünel gibi erkek oyuncularda dahil olmalı bence mehmet aslantuğ başrolde var evet ama yetmez bence butür aksiyon dizilerinde başka karizmatik erkek oyuncularda olmak zorunda 🙂🙂🙂

tanımıyorum önemli değil zaten önemli olan senaryosu :D

Süper transfer olmuş diziye katkısı muhakkak olacaktır.

Cok iyi oyuncu.Binbirgece,Ask ve ceza gibi reyting rekortmen dizilerde rol almisti

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir'in olacağı ve yeni yılda başlayacak olan Racon dizisinin kadrosuna usta oyuncu Tomris İncer dahil oldu!

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı, senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut'un yazdığı TMC Film imzalı dizinin kadrosuna, daha önce Aşk ve Ceza, Binbir Gece ve Böyle Bitmesin dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Tomris İncer dahil oldu.

Racon, yakında atv'de!

thumbnail_1418394366.jpg
kendisini tanımıyorum diziye mutlaka mahmet akif alakurt veya saruhan hünel gibi erkek oyuncularda dahil olmalı bence mehmet aslantuğ başrolde var evet ama yetmez bence butür aksiyon dizilerinde başka karizmatik erkek oyuncularda olmak zorunda 🙂🙂🙂
aynen kesinlikle emehmet akif alakurt katılmalı

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy