Roman Havası Bitirilmeli!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eros

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,435
Puanı
560
Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Altuğ bugün kİ yazısında Roman Havası dizisinin derhal bitmesi gerektiğini vurguladı.
'Bu kadar mı sahte oyunculuk bu kadar mı görmezden gelme olur! Yakışmadı Show TV! '
Dizi bir çok kişi tarafından negatif eleştiriliyor,bakalım neler olacak merak konusu...

images

reytingleri 4 un altina dusmedigi surece dizi devam edcek bunuda herkes bilmis olsun

Kendisi atv'de yayınlanan Roman Havası çakması Görgüsüzler için de aynı şeyi söyleyebilir miydi merak ediyorum.

Gaza gelme yahuu ..her roman dizisine boyle eleştiri gelir hepsi de yola devam eder
bosa laflar zaten gercekten Show tv 4 reytinge dayanan kanal en dusuk 4 alir buda bitecegi anlamina gelmez ama dusecegini sanmiyorum bugun yine iyi reytinglerle gune damga vurcak

Diziyi izlemedim ama Show tv ye yetecek ve iyi oranlarla basladi... Kiyamette kopsa bu durumdayken Show Tv bu diziyi bitirmez... Ayrica cennet mahallesi adli Dizide romanlar daha fazla asagilanmisti...

Ilk bölüm olduğu için tutmayacagini bile ben de izledim.merak ettim sadece acaba farklı bi tat alır miyim diye yok yani yok cennet Mahallesi 2 olmuş ki çok daha basarisiz hali