Galip Derviş Final Yapıyor!

Ben de ondan korkuyorum ama sanki Hülya ile Osman da olabilir gibi geldi bana, o Osman'ı diziye boşu boşuna almamışlardır herhalde. Monk'ta son bölüm iki part halinde bir de, bizde onların çekilmemiş olmasından korkuyorum ben.
Vallahi ne olur bilemiyorum, ama en azından uyduruk bir son yapmasınlar mesela GB gibi. Ama YD gibi bitme ihtimali de var, yani normal bir bölümüyle ekranlara veda edebilir de. Osman biraz daha iyi olabilir sanki, gözü olan her insan Algı ile Ersin'in olmayacağını bilir zaten...

Son düzenleme:
Vallahi ne olur bilemiyorum, ama en azından uyduruk bir son yapmasınlar mesela GB gibi. Ama YD gibi bitme ihtimali de var, yani normal bir bölümüyle ekranlara veda edebilir be. Osman biraz daha iyi olabilir sanki, gözü olan her insan Algı ile Ersin'in olmayacağını bilir zaten...
Ekibe apar topar final yapıyoruz dendiyse uyduruk bir son çekmiş olabilirler. Ama katilin kim olduğunu kesinlikle açıklamaları lazım, dizinin asıl konusu o çünkü. Osman ile olsunlar bence, gerçi ben Algı ile İlker Ayrık'ın çift halini bile gördükten sonra başka kimle çift olsa şaşırmam ama Ersinle olmaz hakikaten.

Ekibe apar topar final yapıyoruz dendiyse uyduruk bir son çekmiş olabilirler. Ama katilin kim olduğunu kesinlikle açıklamaları lazım, dizinin asıl konusu o çünkü. Osman ile olsunlar bence, gerçi ben Algı ile İlker Ayrık'ın çift halini bile gördükten sonra başka kimle çift olsa şaşırmam ama Ersinle olmaz hakikaten.
İlker o kadar kötü sayılmazdı bence, en azından uyumluydular. Ama Ersin'le olursa tam bir facia olur ve diziye olan tüm sevgimi kaybederim. Bence de katilin mutlaka belli olması lazım, yoksa içimizde bir ukde olarak kalır. Gerçi illa Hülya'nın evlenmesine gerek yok, başka bir son da bulabilirler belki...

Diziyi o saatte yayınlıyorsun, bir de iyi reyting almasını bekliyorsun!! Hadi Ama!! Yaptığı politika gerçekten yanlış. Yalan Dünya'dan sonra bitimine en çok üzüldüğüm dizi Galip Derviş oldu. Geçmiş olsun :(

Gidip uyduruk bir yapım yüzünden 23.35'de başatırsan diziyi, tabii kötü gider. Aslında daha birçok sebebi var, ama daha fazla konuşmak istemiyorrum. Kanal D el üstünde tutmaya devam etseydi, bunlar olmazdı. Bölümler de yavaş yavaş düzelmeye başlamıştı halbuki. Eğer Ulan İstanbul da biterse Kanal D ile hiç işim kalmaz, geçmiş olsun dizime... :(

23.30'da başlatıyor şu salak Kanal D, 23.00'te başlasa yine iyi gidecekti...
Uyduruk mu?Gerçekten yazık.

Uyduruk mu?Gerçekten yazık.
Dizinin getirdiği fanlık nedeniyle biraz abartmış olabilirim, kabul. Şeref Meselesi de iyi bir yapımdır tabii, ancak Galip Derviş'in daha kaliteli olduğu ve bu durumun yaşanmasının sebeplerinin arasında ŞM yüzünden 23.35'te başlamasının olduğu da bir gerçek. Üzgünüm, ama durum böyle...

Keşke Star falan alsa ne de olsa iç yapımlar değil, üzüldüm zaten gecenin köründe yayınlanıyordu.

Neden şaşırıyorsunuz ki hayır ne bekliyorsunuz yani? O saatte yayınlanan Yalan Dünya daha yüksek alıyordu o bile bitti. He bu demek değil ki Galip Derviş kötü bitmesini istiyorum. Bu saatte alabilecekleri en iyi oranları alıyorlar ama kanalın kalite yoksunu olduğunu hesaba katmıyorsunuz.

Yazık olmuş gerçekten:( Diziyi Dpro yapmıyor nasılsa başka kanala transfer olsun (Star - Fox duyrulur)

Vay be Galip'im de bitiyor demek, alacağın olsun Kanal D. :(

Geç saatte yayınlandığı için bu sezon ilk 2-3 bölümü dışında izleyemedim açıkçası. 56.bölümde final yapıyor iyi bir başarı bence.

Galip Derviş'i Kanal D'nin en kaliteli işlerinden biri olarak hatırlayacağım, başta Engin Günaydın ve Algı Eke olmak üzere tüm ekibin emeklerine sağlık, hepsinin yolu açık olsun..

neden ilk yorumum silinmiş görüşümü kendime göre yazmıştım @Yakamoz-Asi @Bully kim ilgileniyorsa

demokratik hakkımızda mı yok özgürlük medeniyet nerde göremiyorum ben

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy