Dizi çok güzeldi. Sosyal Medyayı sallıyor resmen. Bu arada dizide Gökçe Bahadır ve Kayıp Şehir'den bahsedildi çok duygulandım.
Aynen Kayıp Şehir dendi dizimiz anıldı.Dizi çok güzeldi. Sosyal Medyayı sallıyor resmen. Bu arada dizide Gökçe Bahadır ve Kayıp Şehir'den bahsedildi çok duygulandım.
Hayır olur mu öyle şey?Aynen Kayıp Şehir dendi dizimiz anıldı.
Dizinin bu bölümü çok güzeldi, akıcıydı yani. Hiç sıkılmadan izledim. Yalnız dizi bir sezonlukmuş galiba.
Bilmiyorum ben öyle duydum.Hayır olur mu öyle şey?
Hele gecen bolum annasi onu gece vakti it kopugun almıştı sonra sarmaş dolaş olmuştu. Şöyle yapilabilirdi kız zenginlik budalası olduğu için anasını satiyor gösterip ama vicdenen içi rahat edemez gösterilebilirdi
@beyazsoy Sence de biraz saçma değil mi? İnsan ne kadar kötü olursa olsun annesinden hemen vazgeçer mi? Kız beni büyüten kadının adı Gülseren diyor. Yani bu kadar çabuk vazgeçemez bence.
Yönetmen ve senaristler harikalar yapıyor dizi Karadayı'yı geçmiş fark atmış, bitmez.Bilmiyorum ben öyle duydum.
Zaten senaryo fazla nereye kadar gidebilir ki?
İnş.Yönetmen ve senaristler harikalar yapıyor dizi Karadayı'yı geçmiş fark atmış, bitmez.
Canım çok sağol. Ben de duygulandım.İnş.
Dün dedi ya o yenge bu kadının önceki dizisi neydi diye Kayıp Şehir dendi aklıma sen geldin.
Dizi güzel aslında ben de izledim ilk 2 bölümü. Ama çok klişe. Yoksa güzelliğine bir şey demiyorum. Ben kendimi bilirim bu tür diziler bir kaç bölüm bağlar beni kendine. Sonra izleyemem. Drama dizileri genellikle beni çok bayar.2.bölüm çok iyi olmuş gerçekten Kayıp Şehir'in anılması çok hoşuma gitti ama senaryo tıkanacak gibi duruyor inşallah problem olmaz.
3.bölüm fragmanı gayet güzel görünüyor yalnız @RevaN'ın dediği gibi bu kadar çabuk annesinden vazgeçmesi olmaz, olmamalı.
İlk 2 bölüm gayet iyi zaten 3.bölüm fragmanı da söylediğim kısım dışında gayet iyi. Yani çocuk mevzusu dahilinde bir süre daha çekilebilir gibi ama sonrasında nasıl işlediklerine bağlı gibi.Dizi güzel aslında ben de izledim ilk 2 bölümü. Ama çok klişe. Yoksa güzelliğine bir şey demiyorum. Ben kendimi bilirim bu tür diziler bir kaç bölüm bağlar beni kendine. Sonra izleyemem. Drama dizileri genellikle beni çok bayar.
Dilara karakteri bence fazla kötü gösteriliyor. O da insan sonuçta, onun da duyguları var. Kızına yardım etmek istemiş olabilir.3.bölümü de şimdi izledim. İlk 10 dakikası soluksuz heyecanla izledim zaten. Dizinin sonuna kadar da kusursuz şekilde anlatmış tüm ekip büyük tebrikler. Oldukça heyecanlı bir yerde bitti. Hazal sinirimi bozuyor. Bir insan bu kadar paragöz olamaz, olmamalı. 15 yıldır senin annen olmuş Gülseren nasıl böyle bir kişilik olabilir tamam dizi ama tuhaf. Ben Cansu karakterini daha çok seviyorum çok sempatik.
@RevaN @Yiğitt @batuhankaralar @HachiKo
Ben Dilara'yı sevemedim nedense. Evet kendince haklı ama mantıksız bir düşünce ikisi de bende kalsın nedir yani.Dilara karakteri bence fazla kötü gösteriliyor. O da insan sonuçta, onun da duyguları var. Kızına yardım etmek istemiş olabilir.
Hazal konusunda haklısın çok itici Ama kızlar annelerini yansıtırmış ya, Cansu ile Hazal da aynı annelerinin kızları biri itici diğeri mazmut3.bölümü de şimdi izledim. İlk 10 dakikası soluksuz heyecanla izledim zaten. Dizinin sonuna kadar da kusursuz şekilde anlatmış tüm ekip büyük tebrikler. Oldukça heyecanlı bir yerde bitti. Hazal sinirimi bozuyor. Bir insan bu kadar paragöz olamaz, olmamalı. 15 yıldır senin annen olmuş Gülseren nasıl böyle bir kişilik olabilir tamam dizi ama tuhaf. Ben Cansu karakterini daha çok seviyorum çok sempatik.
@RevaN @Yiğitt @batuhankaralar @HachiKo
Bu kadar olur yaniHazal konusunda haklısın çok itici Ama kızlar annelerini yansıtırmış ya, Cansu ile Hazal da aynı annelerinin kızları biri itici diğeri mazmut