Pff niye böyle oldu bu dizi oysa yeni sezon çok iyi başlamıştı.Nadir'in hapise girdiğine bakma, gelecek bölüm merak edeceğimiz tek konu, Mira ile Yaman'ın Nevinin yaptığı tatlıyı bitirip bitirmedikleri.![]()
Hiç sevmiyorum Nadir sahnelerini.Pff niye böyle oldu bu dizi oysa yeni sezon çok iyi başlamıştı.Sadece Nadir'in sahnelerini izleyeyim o zaman napim.
![]()
Diziye heyecan katan bi o var mecbur seviyoruz adamı.Hiç sevmiyorum Nadir sahnelerini.Mira ile Yaman ayrıyken herşey çok güzeldi. .ss
Sanmıyorum, ilk 20 dakika okul hazırlığı, 10 dakika kahvaltı, 30 dakika okula giderken yol maceraları, 20 dakika Yaman ve Miranın okulda koklaşması, 20 dakika kantin, o bu şu derken dizi bitti.Diziye heyecan katan bi o var mecbur seviyoruz adamı.Bencede ayrıyken daha iyiydi fragmandanda anlaşılacağı üzere Mira'nın kıskançlıklarını izlicez 120 dakika.
![]()
Fragman konusunda bölümler iyi gidiyor demişsin.Sanmıyorum, ilk 20 dakika okul hazırlığı, 10 dakika kahvaltı, 30 dakika okula giderken yol maceraları, 20 dakika Yaman ve Miranın okulda koklaşması, 20 dakika kantin, o bu şu derken dizi bitti.![]()
İyi gidiyordu tabii ama geçen bölüm çok durgundu bir tek, yorum konusuna bakarsan yazmıştım oraya da aynı yorumu.Fragman konusunda bölümler iyi gidiyor demişsin.![]()