Gizem Güler Yeniden Medcezir'de!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
thumbnail_1418143050.jpg

Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir'in kadrosuna yeni bir isim katılıyor!

Baş rollerinde Serenay Sarıkaya , Çağatay Ulusoy , Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı dizinin kadrosuna Gizem Güler katıldı. Dizinin yeni sezonunun ilk bölümünde Sibel karakteriyle kısa bir sahne oynayan Gizem Güler dizinin kadrosuna yeniden katıldı.

Bu Tarz Benim isimli yarışma programına katılarak popüler olan Gizem Güler , Medcezir'in 52. bölümünden itibaren diziye katılacak. Sibel karakterinin dizide ne kadar süre rol alacağı ise henüz bilinmiyor.​

Elenir elenmez diziye geri dönmüş demek. Yine de fazla etkisi olacağını düşünmüyorum... :)

Son düzenleme:
İlk bölümde belliydi geleceği sonra niye kulanmadilar ilginç .. yaman ile artik bol bol ilk bölümde yapmadıklarını yapma fırsatı bulur artik

Daha önce bildiğim kadarıyla Yaman'ı ayarlamıştı kendine. :)
Hayırlı olsun.

Sibel2in dönüşüyle film yeniden hız kazanacak. Diziye etkisi olacaktır.

Bırakmıştım diziyi ama bu kız için tekrar bakarım ayrıca Nadir hapise girmiş geçen bölüm olaylıydı sanırım en iyisi devam etmek. :X

Diziye baya heyecan katar. Ay Yapım gündemde olduğunu görünce hiç vakit kaybetmemiş. Kaybetmeside beklenemezdi zaten.:X

Ne geldi bu ya. Bir Elif vakasi yasadik zaten, ne Yaman'a oynuyor bu Senarist durmadan. :D
Biraz da Orkun haric baska bir oglan gelsin Yaman pataklasin daha iyi. :D :D

Bırakmıştım diziyi ama bu kız için tekrar bakarım ayrıca Nadir hapise girmiş geçen bölüm olaylıydı sanırım en iyisi devam etmek. :X
Nadir'in hapise girdiğine bakma, gelecek bölüm merak edeceğimiz tek konu, Mira ile Yaman'ın Nevinin yaptığı tatlıyı bitirip bitirmedikleri. :F

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy