Kadın Hayatı 2.Bölüm

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
LYojVV.jpg

Kadın Hayatı 1.Bölüm'ünü okumak için tıklayınız...
KARAKTERLER

Zümrüt: Küçük yaşta evlatlık olarak verilen ve daha sonra zengin biriyle evlenip yurt dışına taşınan kendisine yapılanların bedelini ödetmek için Türkiye'ye gelen 30 lu yaşlarda bir kadın...

Şermin : 35 li yaşlarda hafif sarışın ve zayıf olan,Zümrüt isimli zengin kadının yanındaki kahyası...

Pakize: Esmer hafif orta boylu ve orta halli kiloya sahip olan 50 li yaşlarında dolaşan iki çocuk annesi...,

Mehmet: Orta kır saçlı hafif kilolu ve kısa boylu olan ,Pakize'nin kocası ve zengin bir adamdır...

Çınar: 30 lu yaşlarda yakışıklı zengin genç baba parası yiyen züppe...

Pervin: 30 küsür yaşında genç güzel alımlı işlerinde son derece başarılı bir kadın..

Çiğdem: Hafif kısa boylu orta halli kilolu 25 li yaşlarda bir kız, Pakize hanımın evindeki dilli uzun ve laf taşımayı seven hizmetçi..

Nisa : Orta boylu hafif zayıf ve esmer olan Mahir ve Münhire 'nın hizmetçisi olan Çiğdem'le dedikodu yapmayan seven işi düzgün yapmayan genç kız...

Mahir: 50-55 yaşlarında olan hafif beyaz saçlı orta halli zengin iş adamı ve Mehmet'in en yakın arkadşaı..

Münhire: Yurt dışından Türkiye'ye Mahir ile evlenmek için 30 yıl önce gelen ve şuanda 50 küsür yaşında olan bakımlı ve alımlı bir bayan...

Sebahat: 50 yaşlarda fakir durumu olmayan Zümrüt'ün gerçek annesidir..

Hasan: Zümrüt'ün gerçek babası ve Sebahat'in kocasıdır..

Sevim: Zümrüt'ün kardeşi olan ve 35 li yaşlarında hayatının en zor anlarını yaşıyan genç ve durumu işler acısı olan bir bayan...

2.BÖLÜM
Kapının aralığından bakarak Zümrüt'e yapılanları görmüştü,gözleri doldu ve kapıyı hafifçe çekerek hıçkıra hıçkıra ağlayarak aşaağıya doğru indi,İçinden sürekli en yakın arkadaşıma orda neler yapılıyor ve ben sesimi çıkaramıyorum,Allah cezamı versin benim,diyerek ellerini kafasına vurmaktadır.

Yapma yalvarırım ,ben seni abi bildim nasıl yaparsın bunu bana! ,diyerek kendini çekmeye çalışsada,pek başarılı olduğu söylenemez,Daha fazla Zümrüt'ün üzerine gelmesiyle eline aldığı vazoyu kurtulmak için sertçe karşısındaki'ne vuran Zümrüt,üzerine doğru düşen adamı itikleyerek kaçmaya çalışır,fakat kısa süreli baygınlık geçiren adam ayağa kalkarak masada duran kezzabı Zümrüt'ün suratına fırlatır ve cıyak seslerini duyar duymaz odadan kaçar.

Herkes birden bire dikkatini yukarıdan gelen sese doğru yoğunlaştırmıştır, Pakize hanım sesin tanıdık olduğunu düşünerek yukarıya doğru koşmaya başlamıştır, Yukarıya çıktığında Zümrüt'ü üstü yırtık ve suratı kezzabla yanmış halde görünce öfkeyle naptın kendine,naptın!! diyerek çıkışır, Zümrüt ise anne bana tecavüz etmeye kalktı,daha sonra elime aldığım vazoyu kafasına geçirdim tam kurutldum zannediyordum fakat masada duran kezzabı suratıma fırlattı,kelimeler ağzındna hıçkırıklar ve gözyaşı arasında zorla dökülüyordu,

Apar topar hastaneye götürürler,Fakat doktorlar yanığın geçmesi için ameliyatı ön görürüler,Pakize hanım ise o haketti kim bilir kime kuyruk salladı,Ameliyat falan yok pansuman yapıldıysa eve gidiyoruz!!,diyerek eve dönerler.

Aradan kısa bir zaman geçmiştir ve Pakize hanım Zümrüt'e sürekli, artık seni görmeye dayanamıyorum karşıma çıkıp durma, bu akşam çok önemli bir iş yemeğini eve getiriyormuş Mehmet ,sen ise aşağıya ineyimde insanların göz zevklerini bozayım deme,odandasın bütün gün!! ,diyerek Zümrüt'e ikazda bulunur.

Akşam olmuştur ve iş yemeği için eve orta yaşlı bir erkek ve genç bir kadın gelmiştir,Pakize hanım hizmetçisi Çiğdem'e sakın Zümrüt aşağıya inmesin,ne gerekiyorsa yap hizmette de kusur etme,diyerek misafirlerinin yanına geçer, Zümrüt'ün ise içi içini yiyordur,aca kim geldi diye merak etmiştir fakat bir tarafdan da Pakize hanımın ikazı halen kulaklarındadır,Çiğdem,Zümrüt'ü oldu olası evde istememiştir,Hep dağdan gelip bağdakini kovdu, ben onun hizmeçisimiyim diye söylenmektedir.

Ve Çiğdem hain bir plan yaparak Zümrüt'ü aşağıya indirir,misafirlerin Pakize hayatım bu kız da kim,neyin oluyor pekte çirkinmiş demesi üzerine ,sinirlenen Pakize hanım Zümrüt'ü yukarıya odasına kilitler, İş yemeği bittikten sonra yukarıya çıkıp Zümrüt'ü saçlarındna sürükleyerek aşağıya indirir ve bu soysuz yüzünden az kala herşey berbat oluyordu,diyerekten kapıyı açar ve kızı dışarıya doğru sürükler..
Zümrüt yapma Pakize hanım,yapmayın anne,yalvarırım ben bu soğukta dışarıda bırakmayın...

Son düzenleme:
hahahh ayy işte benim özelliğim yan oyuncu olmama rağmen bölümün yıldızı ben oluyorum bu şekilde başrol dizilerinden teklifler almıstım :F:F:F

zümrütü şşağıya indirelek bölüme damga vurmusum :Z:Z:Z

Pakize kahvaltıda vicdan yemiş galiba, vallahi ben bile ona bayağı saydırdım. @Çiğdem- yine Çiğdem'liğini göstermiş ve dikkat çekmiş her zamanki gibi. Zümrüt ise "acıların kızı" olmaya devam ediyor tüm hızla. Eline sağlık @gözlemci, güzel bir bölüm olmuş... :)

Son düzenleme:
süper olmuş bölüm bayıldım valla zümrütmü neyse ğıcık oldum kadına ya

Aşırı kemalletin Tuğcu havası var. Genel hikayeyi anlamadım ama fena değil rahat okunuyor

Aşırı kemalletin Tuğcu havası var. Genel hikayeyi anlamadım ama fena değil rahat okunuyor
Kemalettin Tuğcu mu isim tanıdık ama çıkaramadım =? (b)

Genel hikaye işte kız evlatlık veriliyor aile sakat olan çocuğu yüzünden zümrüt'ü evlatlık alıyor zorla daha sonra kendi çocukları düzeliyor birde üstüne üstün bir kız çocuğu daha oluyor sonra evlatlık kızını evde istememeye başlıyor, ve kıza yapılan hatadan sonra kendilerine yakışmayacağını düşünerek kızı evden atıyor,kız ise geri dönecek ve herşeyin bedelini bir bir ödetecek....

Genel hikaye işte kız evlatlık veriliyor aile sakat olan çocuğu yüzünden zümrüt'ü evlatlık alıyor zorla daha sonra kendi çocukları düzeliyor birde üstüne üstün bir kız çocuğu daha oluyor sonra evlatlık kızını evde istememeye başlıyor, ve kıza yapılan hatadan sonra kendilerine yakışmayacağını düşünerek kızı evden atıyor,kız ise geri dönecek ve herşeyin bedelini bir bir ödetecek....
İntikam hikayesi (biraz kul kedisi havasiyla) ama bence intikam için yeterli nedeni yok. Şöyle yap kizin gerçek babası evlatlık verilen ailenin babası olsun. Babasından bu acilari yaşattığı için oc alsın. Yoksa evlatlık alınmış ona bakmışlar az çok , intikam için yeterli nedeni yok. Ya da isleri daha da karıştır. Gerçek ailesindeki kardeşiyle evlatlık kardeşini aşk yaşat ve bu sayede kız gerçek ailesini öğrensin ve oc almaya bakain

Kemalettin Tuğcu boyle acıklı madur kişilerin romanlarıyla unlu bir romancı ben de okumadim ama eskiden starda kitaplarından dizi yapılmıştı. Üvey baba,küçük besleme vs..

İntikam hikayesi (biraz kul kedisi havasiyla) ama bence intikam için yeterli nedeni yok. Şöyle yap kizin gerçek babası evlatlık verilen ailenin babası olsun. Babasından bu acilari yaşattığı için oc alsın. Yoksa evlatlık alınmış ona bakmışlar az çok , intikam için yeterli nedeni yok. Ya da isleri daha da karıştır. Gerçek ailesindeki kardeşiyle evlatlık kardeşini aşk yaşat ve bu sayede kız gerçek ailesini öğrensin ve oc almaya bakain

Kemalettin Tuğcu boyle acıklı madur kişilerin romanlarıyla unlu bir romancı ben de okumadim ama eskiden starda kitaplarından dizi yapılmıştı. Üvey baba,küçük besleme vs..

Ya ilk 2 bölüme bak birde Pazartesi yayınlayacağım 3.bölüme o zaman herşey ortaya çıkacak
Ayrıca kıza tecavüz edilmeye kalkıldı, Aile ses çıkarmadı ,kıza inanmadı ve bunun gibi birçok olay daha olucaktır 3.bölümde ... birde kendi ailesinden zorla alınmasıda cabası .
Burada evlatlık alınıp ve daha sonra kovduğu ailesinden intikam alıcak ama konu tam açılmadı :)

Kemalettin tuğcuyu da öğrenmiş olduk sayende ,

Ya ilk 2 bölüme bak birde Pazartesi yayınlayacağım 3.bölüme o zaman herşey ortaya çıkacak
Ayrıca kıza tecavüz edilmeye kalkıldı, Aile ses çıkarmadı ,kıza inanmadı ve bunun gibi birçok olay daha olucaktır 3.bölümde ... birde kendi ailesinden zorla alınmasıda cabası .
Burada evlatlık alınıp ve daha sonra kovduğu ailesinden intikam alıcak ama konu tam açılmadı :)

Kemalettin tuğcuyu da öğrenmiş olduk sayende ,
intikam güçlü bir duygu tecaqvüz edenden intikam alırsında diğerleri zor. mesela seni öldürmek isteyen yada oglunu kızını öldürmek ieteyen öç alırsın.. burda bşraz hafif kalıyor

intikam güçlü bir duygu tecaqvüz edenden intikam alırsında diğerleri zor. mesela seni öldürmek isteyen yada oglunu kızını öldürmek ieteyen öç alırsın.. burda bşraz hafif kalıyor
Sadece tecavüz duygusu değil bu bölüm başka şeylerde çıkıcak :)
Ayrıca tecavüz edilmedi henüz sadece adam yelkendi başka şeylerde olacak bu hafta :)

Senaryonun en baştaki sözünü çok beğendim @gözlemci :bhr:
Çok hoşuma gitti o söz, böyle dizine sözler dikkat çeker bence. :)
Bölüm olarak senaryo gid gide genişliyor, konu bol gibi dizinde zaten rahat 30 bölümlük senaryo var. :D
Eline emeğine sağlık dostum, güzel olmuş bölüm yine. :bhr: