'Arka Sokaklar' Dizisine Yeni Bir Oyuncu Katıldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1418129694.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'a yeni bir oyuncu katıldı!

Yapımcılığını Erler Film - Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan Müge Boz gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi Arka Sokaklar'a, Muhteşem Yüzyıl dizisinde yeniçeri ağası Hüseyin Çavuş'u canlandıran Burak Demir dahil oldu.

Daha önce rol aldığı 'Emanet' dizisi için daha önce sakal ve bıyığını kesen oyuncu yeniden sakal ve bıyık bıraktı. Oyuncu, 'Sidar Üstünkaya' rolüyle seyirciyi şaşırtacak.

Vay süper transfer olmuş. :oley:

Yeni bir Cevher mi geliyor acaba :A

Üstünkaya soyadlı bir karakter daha önce de vardı diye hatırlıyorum, başarılar :)

Ben sanki Rıza Babanın ya da Mesut'un düşmanlarından birisinin roldeki soyadı Üstünkaya'ydı diye hatırlıyorum. Yoksa Emanet'ten biliyorum bu oyuncuyu.
Bu da onların düşmanı bir teröristi canlandıracak. Kardeşinin polis tarafından öldürülmesiyle kendi savaşını başlatıyor.

Tanımıyorum desem yeridir.
Emanet'i izlemedim zaten, Muhteşem Yüzyıl'ı da öyle takip etmiyordum.
Neyse dizi adına hayırlı olsun..

Çok iyi oyuncu yeni cevher olacak gibi duruyor :)

İlk kez bir teröristi canlandıracak olan sanatçı, yılarca dağda ve şehirde örgüt elebaşı olarak suç işlemiş, son birkaç yıldır üniversitede okuyan kardeşinin başı belaya girmesin diye için eylemlerden uzak durmuş genci oynuyor. Kardeşinin polis tarafından öldürülmesiyle kendi savaşını başlatan ‘Sidar Üstünkaya’ rolünü canlandıracak.""