Hadise 'Saçımı 10 Günde 1 Yıkıyorum'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
thumbnail_1418067332.jpg

Ünlü şarkıcı Hadise'den ilginç bir açıklama geldi.

Türk popunun sevilen isimlerinden Hadise 4 yıldır oturduğu O Ses Türkiye jürisin Türkiye'nin sesini seçmeye devam ediyor ve konuşulmaya devam ediyor. Son albümü ile de çok konuşulan başarılı popçu son açıklaması ile de konuşulacak gibi.
Saçını 10 günde bir yıkadığını söyleyen başarılı popçu saçları çok yıkamanın ve kurutmanın zarar verdiğini o nedenle 10 günde 1 yıkıyorum şeklinde ki açıklaması ile geçtiğimiz yıl benzer bir açıklamada bulunan Nejat İşler'i anımsattı. Nejat İşler'de 'Yakınlarım rahatsız olmadıkça yıkanmayı sevmiyorum.' demişti.

İşte Hadise'nin çok konuşulacak açıklaması:
"Saçlarımı sadece 10 günde 1 yıkıyorum. Çünkü sürekli yıkanan ve makineyle kurutulan saçlar zarar görüyor. İddia ediyorum bence müthiş bir şey"

Açık söyleyeyim tiksindim şuan.:( Temizlik diye bir şey var yaa.:(

Haftada en az iki veya üç defa yıkarım saçlarımı :) hadisenin saçları şimdi b/tlenmiştir :D

Önce araştırmam lazım. Nerede yapmış bu açıklamayı diye. Ona göre yorumumu yapacağım. Bu arada gerçek olsa bile yıkamıyorum demiş. Bakımı yapmıyorum dememiş. Benimde ablam var. Kadınların saçlarına yıkama dışında nasıl bakımlar yaptığını az çok biliyorum. Onun için tiksinilecek bir durum yok ortada. (NOT: Ablamın kuaför tecrübesi de var.)

Önce araştırmam lazım. Nerede yapmış bu açıklamayı diye. Ona göre yorumumu yapacağım. Bu arada gerçek olsa bile yıkamıyorum demiş. Bakımı yapmıyorum dememiş. Benimde ablam var. Kadınların saçlarına yıkama dışında nasıl bakımlar yaptığını az çok biliyorum. Onun için tiksinilecek bir durum yok ortada. (NOT: Ablamın kuaför tecrübesi de var.)
Ben bir şey demedim gayet iyi yapıyor Hadise doğallık iyidir eskiden su mu vardı. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...