Kızlar ve Anneleri PT1'de Yayınlanacak!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve Mert Palavaroğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışma programı farklı bir saat diliminde ekranlara gelecek.

19 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan bölüm 20:00'da yayınlanacak. Bakalım bu uygulama yarışmaya artı olarak yansıyabilecek mi?

Hande Kâtipoğlu'nun da eşlik edeceği sürprizlerle dolu Kızlar ve Anneleri 19 Aralık Cuma günü araba sürpriziyle Atv ekranlarında olacak.

B4RAWIKCMAAYO_a.jpg:large

Garip bir karar. Nasıl gideceği konusuna yorumum yok ama 20 Aralık'ı iple çekiyorum.

Ben de çok iyi gideceğini sanmıyorum, ama ATV'ye yetecek oranlar alırsa pt-1'de yayınlanmaya devam edebilir. Hadi hayırlısı... :)

eğer ümit olsaydı bence iyi giderdi süpriz yapabilirdi ama bu sunucuyla şansı yok

Bu sene kanal yöneticilerinin kafası çılgın atıyor.:F Bu Tarz Benim'i düşünerek falan mı yaptılar acaba.:F

Umiti kovmayip studioyu daha canlı yapsalar 4 reyting alırlardı ama bu sunucu bu stüdyoile imkânsızi deneyecegiz

Sanırım umiti kovan ekip yaptıklarının ne kadar doğru olduğunu göstermeye çalışıyor ama tvcilikte bir gram alamadıklarını gösteriyorlar sadece

ümit kantarcılar döneminde bu yarışma 3 reyting alıyordu

ve bu yeni sunucuyla şuan 1 reyting bile alamıyor 0 reytingteler

ayyy ayrıca cuma akşamı pt1 yayınlanan bir programın 0 reyting almasını atv kanalı nasıl göz yumdu acaba 🙂🙂🙂

ATV'den ilginç hamle ama program Mert ile düşüş yaşadı. İyi gideceğini hiç sanmıyorum.