Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ates olmayan yerden duman cikmaz diyelim ve beklemeye gecelim bugun yarin bu isin kokusu cikar inanin ben hic sevmem bu adami faydali olacagini da inanmiyorum ama durumumuz o kadar kotu ki ona bile keske gelse modundayim yeter ki birileri gelsin belki bir faydasi dokunur modundayim yani ez cumle cok karmasik duygular icindeyim VADIM bitmesin ya cakal cukalarin maskarasi olmayalim
abi bu adam vadiye mutlaka katkı sağlar heycan getirir
vadi bitmeyecek Allah ın izniyle

Insaallah kardesim:) bu haftada bir atraksyon yapsalar ne guzel olur ama deil mi:)
abi artık harbiden şu reyting yönünden bekletim kalmadı 3 aydır hayal kırıklığı her hafta hüsran her hafta hüsran hele son 3 haftadır dip yaptık resmen korkarım ki haftaya totalde bile 3.falan olabiliriz

abi artık harbiden şu reyting yönünden bekletim kalmadı 3 aydır hayal kırıklığı her hafta hüsran her hafta hüsran hele son 3 haftadır dip yaptık resmen korkarım ki haftaya totalde bile 3.falan olabiliriz
Iste benim korkumda o totalde gecilmek:( bu tespiti yapiyorsun ama bunun sonucu kanal d den sutlanmak olur iste butun korkum o

Ates olmayan yerden duman cikmaz diyelim ve beklemeye gecelim bugun yarin bu isin kokusu cikar inanin ben hic sevmem bu adami faydali olacagini da inanmiyorum ama durumumuz o kadar kotu ki ona bile keske gelse modundayim yeter ki birileri gelsin belki bir faydasi dokunur modundayim yani ez cumle cok karmasik duygular icindeyim VADIM bitmesin ya cakal cukalarin maskarasi olmayalim
vadım bıtmesın ne demek ya bıtermı ratınğler bu haftakı ratınğler ıyıyıdı
bıtmez bıtmesıne ızın vermeyız böyle demeyın

İnşallah çok sağlam etkileyici bi fragman olur eğer aynı müzik ve normal bi fragman olursa düşeriz yine ve bu çok kötü olur
yav bu kadar ahmaklık olur mu vadide bir ton müzik var koysana her hafta birisini bir zamanlar vadi fragmanlarında fragman için müzikler düzenlenirdi

Iste bu haber butun olumsuzluklarin ustune tuy diker:) sonun sonu olacak haber insaallah dogru deildir bu haber
abi bence doğru değildir eğer doğru çıkarsa dediğin gibi tüy dikerler zaten 3 hafta sonra vadi yılbaşına denk geliyor mecburen ara verecekler bu haftada ara verirlerse baya kötü olucak