Maskeli Fedai
Favori Üye
Hadi leyn yilin kalas transferi olur ancakŞu anda çok mutluyum ya yılın transferi net![]()
![]()
Sevincimi 2 dk da bitirdin agaMehmet akif alakurt'un Kurtlar vadisi'ne katılacağı haberi gerçeği yansıtmamaktadır...
Abi sende herkese kalas diyon senin beğendiklerini de görüyoruzHadi leyn yilin kalas transferi olur ancak))))))
aga zaten haberin yalan olduğu belliydi sağlık olsun elimizdekilerle yola devamSevincimi 2 dk da bitirdin aga
Abi sende herkese kalas diyon senin beğendiklerini de görüyoruz![]()
Agar kimse paylaştığım caps için yorum yazmamış.aga zaten haberin yalan olduğu belliydi sağlık olsun elimizdekilerle yola devam
görmedim ki nerde paylaştınAgar kimse paylaştığım caps için yorum yazmamış.
Zaten kaliteli oyuncu alacak kadar fakir bir yapim sirketi deilizaga zaten haberin yalan olduğu belliydi sağlık olsun elimizdekilerle yola devam
Neyi gordun lannnnnnnnSevincimi 2 dk da bitirdin aga
Abi sende herkese kalas diyon senin beğendiklerini de görüyoruz![]()
millet bıktı artık herkes aynı şeylerden bahsediypr 😀Çakırlı caps![]()
faceden abi kral vadicilerdenKadir yalanma haberi nerden geldi
Kral vadiciler kim resmi site deil herhaldrfaceden abi kral vadicilerden
bende zaten habere inanmadığım için rahatlıkla koydum bu iş olmazdı zaten
yok değil iki iddiaada face den geldi zatenKral vadiciler kim resmi site deil herhaldr
Abi Kral Vadiciler Set Vadisinin eski sahibi. Baskasina devretmişti şimdide Set Vadisi satiliga cikarildiKral vadiciler kim resmi site deil herhaldr
bende sevmem bu adamı ama vadiye bu aşamada gelirse faydası olurAtes olmayan yerden duman cikmaz diyelim ve beklemeye gecelim bugun yarin bu isin kokusu cikar inanin ben hic sevmem bu adami faydali olacagini da inanmiyorum ama durumumuz o kadar kotu ki ona bile keske gelse modundayim yeter ki birileri gelsin belki bir faydasi dokunur modundayim yani ez cumle cok karmasik duygular icindeyim VADIM bitmesin ya cakal cukalarin maskarasi olmayalim