Hayırlı olsun bende gitmek istiyorum oraya,çok şanslısın.Bu yıl Londra'ya gidiyorum okul gezisiyle Çok mutluyum
Teşekkürler Gerçekten şanslıyım. Üniversiteden sonra İngiltere'de oyunculuk eğitimi almak istiyorum. İleride yaşayacağım yeri önceden görmek benim için gerçekten büyük bir şansHayırlı olsun bende gitmek istiyorum oraya,çok şanslısın.
İyiymiş,çok şanslısın,bu şansı kaçırma.Teşekkürler Gerçekten şanslıyım. Üniversiteden sonra İngiltere'de oyunculuk eğitimi almak istiyorum. İleride yaşayacağım yeri önceden görmek benim için gerçekten büyük bir şans
Kaçırır mıyım hiç? Ailemden izin aldım bile. Temmuz'da oradayımİyiymiş,çok şanslısın,bu şansı kaçırma.
Aynen Norveç turistik açıdan çok güzel bir yer,ben de gitmek isterim.Norveç.
Hem tatil amaçlı hemde yerleşik amaçlı gitmek istediğim bir yer.
Onun dışında yaşanılası bir ülke.Aynen Norveç turistik açıdan çok güzel bir yer,ben de gitmek isterim.
Aynen çok güzel bir ülke.Onun dışında yaşanılası bir ülke.
Huzur desen var temizlik desen var.
Annemler Paris'e gitti.Türkiye - İstanbul
Benim için yurt dışı.
Fransa'nın Paris ve Dijon, Almanya'da Berlin'e daha önce gittim. İsviçrede yaşıyorum. İngiltere'de 2 hafta Bristol şehrinde bulundum.
Fırsat olursa her yere gitmek isterdim.
Güzel şehir. Eyfel kulesi, Louvre müzesi, Notre Dame kilisesi falan muazzam. Sen de gitseydin?Annemler Paris'e gitti.
Ben çok küçüktüm.Güzel şehir. Eyfel kulesi, Louvre müzesi, Notre Dame kilisesi falan muazzam. Sen de gitseydin?
Annemler Bosna Hersek'e de gitti.Ben çok küçüktüm.
İyiymiş çok şanslısın.Okulum göndericek bende kayıt oldum Almanya vs ülkelere gidicez
Yanlış anlaşılmasın gezmeye gitmiyorum okumaya ahahİyiymiş çok şanslısın.