Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

işte vadiye katkı sağlayabilecek ender isimlerden biri
adanalıyı izleyenler bilir aksiyona acayip yakışan bir adam karizmasını söylemiyorum bile :D
İnsanlar sırf Adanalıyı Maraz Ali için izliyordu. Vadiden sonra en sevdiğim yapımlardan biri

ya abi vadinin kadrosu nasıl iyi değil
maraz aliler kordon celiller kadromuz süper oyuncularımız çok iyi sadece gereksiz isimler var kgt vs. gibi
yani fazlalık olduğunu düşünüyorum vadide oyuncu bakımından

işte vadiye katkı sağlayabilecek ender isimlerden biri
adanalıyı izleyenler bilir aksiyona acayip yakışan bir adam karizmasını söylemiyorum bile :D

aga yine de biraz umutluyum set vadisi boş haber paylaşmaz ama kesin bişey olana kadar sevinmeyelim
doğru inş olur diyelim aga

güzeldi de sonradan aşırı saçmalamıştı aga :D
Kardeşim ayın favori üyesi olmuşsun tebrik ederim yeni apoletin çok yakışmış yakışır kardeşime :)

Bu tapatalk iyi güzelde kullanmasını bilmiyorum :D Bildirimlere bakıyorum sadece. Okunmamış falan hiç bakmıyorum ondan çoğu konuyu kaçırıyorum önemli konuları kaçırıyoruz :(

Bu tapatalk iyi güzelde kullanmasını bilmiyorum :D Bildirimlere bakıyorum sadece. Okunmamış falan hiç bakmıyorum ondan çoğu konuyu kaçırıyorum önemli konuları kaçırıyoruz :(
aga ben telefondan girince normal şekilde giriyorum tapatalkla falan uğraşılmaz bildirimler direk telefona geliyomuş gerek yok