FOX'tan Yeni Dizi 'Aşk Yeniden'

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
FOX ekranlarında yeni yılda yeni bir romantik komedi dizisi başlayacak; Aşk Yeniden!

Dizinin yapımcılığını, Cumartesi akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Kiraz Mevsimi'nin yapımcısı Süreç Film - Ali Gündoğdu üstlenecek.

Dizinin başrollerini Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney ve son olarak Bana Artık Hicran De dizisinde yar alan Buğra Gülsoy ve Al Yazmalım, Melekler Korusun, Kavak Yelleri gibi birçok dizide oynayan Özge Özpirinçci paylaşacak. Ayrıca dizide Benim Annem Bir Melek dizisinde kapıcı rolüyle tanınan Mert Öner'de yer alacak.

Konusuna gelince adından da anlaşılacağı gibi aşka küsmüş iki kaybeden Aşk Yeniden diyecek.

thumbnail_1417916959.jpg

thumbnail_1417917302.jpg

Son düzenleme:
Buğra hani Doktor dizisinde olacaktı.(b) O konuyu kim açmıştı yaa.:(

Neyse iki başrolüde çok severim. Fox'a gelmesini ayrı sevdim. Yani bu diziyi izlemek gerek.:Z

Bu arada Fox 2. yarı büyük atılım gerçekleştirecek gibi.:X

Başrolleri ben de çok sevdim. Bence Buğra ve Özge çok uyumlu bir çift olacaktır. Kanal seçimi de iyi olmuş, tutma şansı yüksek. Umarım güzel bir iş olur. FOX da gerçekten çok ciddi atılımlar yapıyor. Hayırlı olsun... :)

Son düzenleme:
Romantik komedilerin artması sevindirici. Başroller çok iyi. Tanıtımına göre izleyebilirim.

Buğra hani Doktor dizisinde olacaktı.(b) O konuyu kim açmıştı yaa.:(

Neyse iki başrolüde çok severim. Fox'a gelmesini ayrı sevdim. Yani bu diziyi izlemek gerek.:Z

Bu arada Fox 2. yarı büyük atılım gerçekleştirecek gibi.:X
Ben açmıştım ama medyafaresinde görmüştüm..
Bu dizide süper. :Z

Tutacak diziye benziyor ismini cok begendim ozgeyi cok severim basarilar

İnşallah Aslı Zengin yazar diziyi. :X Twitterda çok yakında görüşmek üzere yazmıştı umarım budur. :X

Buğra için tutsun ya yoksa FOX ve Özge beni ilgilendirmiyor. :A

Yalan haber rekoruna koşacak bu gidişle bir editörün daha dikkatli olması lazım bu konularda. :A

Olsun bir noktada istemen bile iyi ama senin tutsun istediklerin tutmuyor bilemedim şimdi.😳 Karar değiştirirsen daha çok mu tutma ihtimali alacak acaba.(b) :A

2. kısmı @Yiğitt ile halledin.:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy