2015 Yılından Beklentileriniz Neler ?

2015 mevzuları şimdiden başladı bile... :)

Ayrıca benim de çok büyük bir beklentim yok. Mutlu, başarılı, sağlıklı ve huzurlu olayım, sevdiklerimle birlikte yaşayayım, o bana yeter. Tabii dünyadaki savaş da son bulsun ve her yere barış hakim olsun. Hadi hayırlısı... :)

Daha güzel ve mutlu, dolu dolu aşk-lı bol bir yıl ))) Şaka bi yana huzuuuurr başkada bir ihtiyacım yok gibi :(🙁

Son düzenleme:
Birazcık disiplin sadece, okadar rahatım ki hala tatilde gibiyim. 2015 için buraya yazacağım dilek bu olsun. :D

Klasik şeyleri yazmayım.

1. İyi bir üniversiteye girmek.
2. İddaa'da yüklü paralar kazanmak. :D
3. İsmail Kartal ve Aziz Yıldırım takımla ilişkilerinin kesilmesi iyi bir yönetim ve hoca.
4. Alex'e Kadıköy'de jübile. :)

2015 mevzuları şimdiden başladı bile... :)

Ayrıca benim de çok büyük bir beklentim yok. Mutlu, başarılı, sağlıklı ve huzurlu olayım, sevdiklerimle birlikte yaşayayım, o bana yeter. Tabii dünyadaki savaş da son bulsun ve her yere barış hakim olsun. Hadi hayırlısı... :)

Ayy çok duygusal :bhr:
Başarı,zeka ve Aşk.[emoji12]
Aşki bulursun aşkı bulursan basari ve zekada gelir :A
Daha güzel ve mutlu, dolu dolu aşk-lı bol bir yıl ))) Şaka bi yana huzuuuurr başkada bir ihtiyacım yok gibi :(🙁
Huzuuur mu aynen çocuğum :)
Stres, sınav, başarı 😕
Aaa bu ne biçim beklenti 😱
Birazcık disiplin sadece, okadar rahatım ki hala tatilde gibiyim. 2015 için buraya yazacağım dilek bu olsun. :D
Haha :) dileğin kabul olur inşallah ne diyelim :)

Klasik şeyleri yazmayım.

1. İyi bir üniversiteye girmek.
2. İddaa'da yüklü paralar kazanmak. :D
3. İsmail Kartal ve Aziz Yıldırım takımla ilişkilerinin kesilmesi iyi bir yönetim ve hoca.
4. Alex'e Kadıköy'de jübile. :)

Dileklere for :X

yazacak tez konusu bulmak
yavaş yavaş iş bulmak
sağlıklı bir yıl olması
@Çiğdem- in koca bulması :F

Yazacak tez Konusu bulursun heralde parlaklarin tarihcesiyle alakali tez yaz :F
@Çiğdem- in koca bulmasina daha 10 yil var :A