Brad Pitt'e Rakip Türk Oyuncu

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,488
Puanı
1,060
Sırbistan'ın en büyük haber sitesi olan vee birçok Avrupa ülkesinde de ilgiyle takip edilen Blic sitesi, günümüzün ''erkeklik sembolleri''ni seçti. Avrupa ve ABD'den birçok ismin yer aldığı listede Türkiye'den de bir isim yer aldı.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Bali Bey rolüyle Avrupalı kadınların kalbini fetheden Burak Özçivit listedeki en genç 3.isim olarak listeye girdi. Listede Game Of Thrones'un Jon Snow'u Kit Harington; birçok efsane filmde yer alan oyuncular Johnny Depp ve Brad Pitt de yer aldı.

Listenin zirvesinde ise Burak Özçivit ile Brad Pitt bulunuyor.Listedeki isimlerin ortak özelliklerinden biri ise sakallı hallerinin beğenilmesi.
dgdfgfd.png

@destere @Forumdash @Çiğdem- @sürgünüm @gözlemci @Nisa @gizem ak @Bully @sokak sanati @yatutarsa @denizz19 @-potterhead- @dizi kolik @Tzira @KayıpSehir @Ahmad @HachiKo @cookies @*YıldırıM* @Ahmad @mrt-06

Son düzenleme:
Kusura bakmasin Burak ama Brad Pitin yanina bile yaklasamaz

Türkiye nin en yeteneksiz en kötü oyuncusunu brad pitt le aynı cümle içinde kullanmak :( yav he he :D

tamam burakta kendine göre iyi hatta çok iyi

ama brad pit le adlarının yan yana anılması bile çok saçma bence türk olduğu için demiyorum prad pitt in avrupada bile eşi benzeri yok o bambaşka birşey :love1::love1::love1:

dünyanın senin gibi düşünmemesi ne güzel :A
hangi dünyada yaşıyosun bilmiyorum ama hayal dünyasında bile buna gülerler :kiki: bırak brad pitt le Türkiye de ki herhangi bi dizideki bir figuranla bile karşılaştırmam ondan da kötüdür çünkü :D

hangi dünyada yaşıyosun bilmiyorum ama hayal dünyasında bile buna gülerler :kiki: bırak brad pitt le Türkiye de ki herhangi bi dizideki bir figuranla bile karşılaştırmam ondan da kötüdür çünkü :D
işte senin fikirlerin panpa ne yazık ki adamı izleyen diğerleri böyle düşünmüyor genelde:))))

tamam burakta kendine göre iyi hatta çok iyi

ama brad pit le adlarının yan yana anılması bile çok saçma bence türk olduğu için demiyorum prad pitt in avrupada bile eşi benzeri yok o bambaşka birşey :love1::love1::love1:
nerede kaldın kız :F yanlız adam 50-51 yaşkına gelmiş bırak artık baban yaşındaki adamı :F

işte senin fikirlerin panpa ne yazık ki adamı izleyen diğerleri böyle düşünmüyor genelde:))))

nerede kaldın kız :F yanlız adam 50-51 yaşkına gelmiş bırak artık baban yaşındaki adamı :F
öyle bi dünya yok tek bir dünya var sende burdasın hatta :))

yaşlansın onun yerini jensen acklesle doldururuz cnm yanı burakı falan boş verin brad pitt den sonra birisi söylenicekse bu jensen ackles olmalıdır :love1::love1::love1:

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy