'Hayat Ağacı' Ne Zaman Final Yapıyor?

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Başrolerinde Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Onur Saylak, Özge Özberk, Tolga Güleç, Enis Arıkan, Beyza Şekerci ve Kenan Bal'ın yer aldığı Focus Film - Nilgün Sağyaşar imzalı Hayat Ağacı'nın final tarihi belli oldu!

Yönetmenliğini Hakan İnan'ın üstlendiği, senaryosunu Volkan Yazıcı'nın kaleme aldığı ve büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizinin, final yapacağı açıklanmıştı. Salı akşamları yayınlanan dizi 13.bölümüyle 16 Aralık Salı akşamı 23.00'da ekrana veda edecek.

Hayat Ağacı, final bölümüyle 16 Aralık Salı 23.00'da TRT1'de!

thumbnail_1416066533.jpg

Yazık oldu diziye.
İlk 3-4 bölümü izlemiştim, güzel diziydi daha sonra gün ve saat değişiklikleri sebebiyle izlemedim.

Güzel bir aile dizisiydi ama o saatte bir aile dizisi yayinlanirsa biter, normal. :)

Arada sırada baktığım bir diziydi. Sıcak bir işti. Son yılların en iyi kadrosuydu. Birçok yeni yüz vardı. Sürekli gün ve saat değişimi kötü oldu.

TRT1 Hayat Ağacı'ndan daha kötü giden, ilk 100'e bile giremeyen Yedi Güzel Adam'a dokunmuyor. Gerçi o da iyi dizi ama Hayat Ağacı finali hak etmedi.

Arada sırada baktığım bir diziydi. Sıcak bir işti. Son yılların en iyi kadrosuydu. Birçok yeni yüz vardı. Sürekli gün ve saat değişimi kötü oldu.

TRT1 Hayat Ağacı'ndan daha kötü giden, ilk 100'e bile giremeyen Yedi Güzel Adam'a dokunmuyor. Gerçi o da iyi dizi ama Hayat Ağacı finali hak etmedi.
Sosyal medyada çok hayranı var diye bitmiyor,Yedi Güzel Adam.😉

Sosyal medyada çok hayranı var diye bitmiyor,Yedi Güzel Adam.😉
Yedi Güzel Adam'ı ben de seviyorum ve bitmesini istemem çünkü içinde şiir var ve ben çok severim. Ama sosyal medyadan ziyade hitap ettiği kitle sayesinde ayakta bence.

Yedi Güzel Adam'ı ben de seviyorum ve bitmesini istemem çünkü içinde şiir var ve ben çok severim. Ama sosyal medyadan ziyade hitap ettiği kitle sayesinde ayakta bence.
Dizi yaparsam icine siir koycam o zaman malum kaldirmiyorlar siirlileri :A

Dizi yaparsam icine siir koycam o zaman malum kaldirmiyorlar siirlileri :A
Şiir var diye kaldırılmıyor. Ki sırf kaldırılmasın diye şiir koymak mantıksız. Şiir güzeldir. :) Yedi Güzel Adam'ın durumu başka, bir tek ben söylemiyorum, hükümet desteğiyle ayakta.

Kadroya geçmiş olsun. Hiç izlemedim ama İdil Fırat'ın bulunduğu bir dizi bitmeyi haketmez bence.

13. bölümde final yapacağı söylenmişti, tarih de sonunda belli oldu. Bence de iyi bir diziydi, kötü oldu. Ama neticede beklenen bir şeydi, geçmiş olsun...

Dizinin oyuncu kadrosu güzeldi. Diziyi hiç izlemememe rağmen üzüldüm açıkçası.

Dizi çok iyi gidiyordu. Bu sezon izlediğim ender dizilerdendi ama maalesef beklenen bir sondu. Adam akıllı bir finali olur umarım.