öyle görünüyor agaaga tüm ümitlerimiz kırıldı artık bu saatten sorna reyting anlamında hiçbişey beklemiyorum kesinlikle bitti bu hafta son umudumuzdu artık işimiz çok zor
öyle görünüyor agaaga tüm ümitlerimiz kırıldı artık bu saatten sorna reyting anlamında hiçbişey beklemiyorum kesinlikle bitti bu hafta son umudumuzdu artık işimiz çok zor
Kardes sendeki moral bozuklugu vadiden mi yoksa ictimai hayatta bir problem mi var yahut icimizden birine yada birilerine tavir alma mi var senin bu halin beni hem sasirtiyor hemde inan uzuyoragalar herkesde bir demoralize olmuş bir hal var doğrusu bende de aynı durum var
ilk iki saydığın madde doğrudur abi , vadicilere tavır falan söz konusu değil 🙂Kardes sendeki moral bozuklugu vadiden mi yoksa ictimai hayatta bir problem mi var yahut icimizden birine yada birilerine tavir alma mi var senin bu halin beni hem sasirtiyor hemde inan uzuyor![]()
Adam cevap yazarken bile.bana niye soru soruyorsun havasindailk iki saydığın madde doğrudur abi , vadicilere tavır falan söz konusu değil 🙂
abi üç kelimeden acayip analizler yapıyon işte tecrübe böyle birşey olsa gerekAdam cevap yazarken bile.bana niye soru soruyorsun havasinda)))))) cevap soguk kisa ve basma.kalip cumlelerden olusuyor🙂yani bana bu aralar dokunmayin beni kendi halime birakin diyor.hayirlisi olsun
Haci sana bulabilirsen bahadirla cuneytin bir tv programinds seneler evvel polat alemdar karakteriyle ilgili soylediklerini atacamRaci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan herşeyi Polat Alemdar üzerinden yapıyordu.. şimdi ki Yazım Grubu Akif'e odaklanmış sanki. Şunu tekrar belirtim.. Akif karakterinde bir sorun yok.. tüm sorun ona yazılan senaryoda.. sonuçta adam senaryoya göre hareket ediyor.. benim anlamadığım Akif senaryosunu kimin yazdığı.. kendi karakterini kendi yazıyor heral.
Tapatalk 2
Abi konuya at ha meraklandikHaci sana bulabilirsen bahadirla cuneytin bir tv programinds seneler evvel polat alemdar karakteriyle ilgili soylediklerini atacam
ya abi böyle deme : (Vadi hepimizin belini buktu kafamizi one egdieskiden basimiz dik gogsumuz hep onnde giderdik
demek ki herseyin bir sonu varmis bizimde sonumuz pek yakinda galiba:,)
sabrın sonu selamettir aga sabredecez bakalımSabredin ! Polat Alemdar'ın dönüşü muhteşem olacak !
aga usta çok zayıflamış kendini toplaması kolay olmayacak adam resmen göze geldi başka açıklaması yokaga ustanın sahalara dönmesi muhteşem olacaktır
aga bu seviyeden sonra oralar dönmeleri olmaz da tilki sagir gibi çok sağlam karakterler üzerinden rahatlıkla yapılabilirBana katilan katilmayan olabilir bu sadece benim sahsi düşüncem
Bence bu Tapinak olaylarini ilerletip 9-10 sene sonrasina biraksinlar. Senaryoyu ne yapip edip eski konulara cevirmeliler mesela İskender,Ersoy gibi konulara tekrar dönülmeli Tilki olabilir bu koltukta.beni bu tapinak olayları sıktı açıkçası. Biraz düzen lazim. Polatin yanina Abdulhey gibi Memati gibi Kara gibi yepyeni yoldaslar verilmeli olmadı Pusat,Erhan,Cahit de olabilir. Sadece aksiyon olmamali komedi de olmali yanında. Kgt Akif ve yol arkadaslarinin öldürülmesi lazim Kgt eski o gizemli havasina kavusmali. Daha varda şimdi gelmedi aklima
kesinlikle hele o kgt ofisi var ya kafadan eksi yani kafadan basık karanlık boğucu bir havası varHa birde o eski efsane ofise geri dönülmeli bu ofis eski ofisin yerini tutamaz