Meryem Uzerli Senaryo Beğenmiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060
meryemuzerli-haberdokuz.jpg

O3 Yapım'ın yapımcılığını üstleneceği ve başrolünde Meryem Uzerli'nin yer alacağı dizide daha başlamadan çatırdamalar başladı!

Yapım şirketinin Meryem Uzerli'ye her türlü kolaylığı sağladığı, daha dizinin çekimleri başlamadan avans verdiği ve havuzlu büyük bir villa kiraladığı biliniyor. Fakat buna rağmen Meryem Uzerli'nin sunulan 3 senaryo tretmanını da kabul etmemesi üzerine dizinin hikaye ekibi güzel oyuncuya büyük tepki gösterdi. Senaryoyu oyuncunun değil, yapımcının belirleyeceğini söyleyen senaristlerin projeden çekilmek dahil her türlü kararı gözden geçirecekleri iddia edildi.

Meryem Uzerli'nin başrolünde bulunacağı dizi pek yakında ekranlarda!​

sultanım beğenmedyse vardır bir sebebi :X özcan denizin dizisi gibi senaryolar sunmuyorlardır inşallah .ss

edit: meryemime göre senaryo belli

Son düzenleme:
Ben de doğru olduğunu düşünmüyorum haberin, Meryem öyle bir kadın değildir herhalde... :)

Meryem begenir o senaryolardan birini :)

Ayrica @xemrexxx senin o begenmedigin dizi 7+ aliyir :A

Meryem dönsün bir an önce :love1:

bu kadinda iyice simardi he 1-2 dizisi tutmasinda kendine gelsin :d

Varsa böyle birşey ayıp bişey ama yoktur,zannetmem ,ama bu yapımcıda Meryem'in her istediğini o kadar kabul etmemeli yani senaryoya müdahale ettirmemeliler.. 🙂

Haspam kendisi çok mu iyi şu kadını abartmayın ya şu kadar :F

Haber hatalı gibiTreatman değil sinopsisi beğenmemiştir. Hikaye gurubu sinopsisi yazar teratman ekibi başka olur

Ilk güzel demişsin sonradan neden fikrin değişti ?
Güzel haber çünkü meryem begenmemisse ekrandan uzak olacak magazinlerde ilk okul musamerelerini izleyeceğiz haber hatalı sinopsiz yerine teratman yazılmıştır gibi geldi

Güzel haber çünkü meryem begenmemisse ekrandan uzak olacak magazinlerde ilk okul musamerelerini izleyeceğiz haber hatalı sinopsiz yerine teratman yazılmıştır gibi geldi
Meryem iyi bir oyuncu beyazsoy , Hürrem rolünü en iyi o oynardi sadece bazı kötü şeyler oldu diye onu gözden çıkarmana gerek yok bence :D

Meryem iyi bir oyuncu beyazsoy , Hürrem rolünü en iyi o oynardi sadece bazı kötü şeyler oldu diye onu gözden çıkarmana gerek yok bence :D
Durun yahuu necaatiyi bir rol oynadı diye oyuncu kabul etmeyenler meryemin yarim bir rol oynadı diye allemicihan oyuncu kabul ediliyor. Herkes bir rol oynar. Ve iyi oyuncuysa önce ana dilini bir konuşsun bak yasemin halen bir İngiliz olmasına rağmen herkesten iyi türkçe konusuyor

Durun yahuu necaatiyi bir rol oynadı diye oyuncu kabul etmeyenler meryemin yarim bir rol oynadı diye allemicihan oyuncu kabul ediliyor. Herkes bir rol oynar. Ve iyi oyuncuysa önce ana dilini bir konuşsun bak yasemin halen bir İngiliz olmasına rağmen herkesten iyi türkçe konusuyor
Neyse tartışmayacagim meryem uzerliyi ben beğeniyorum çok hoş birisi ve kalbide çok iyi :)
O türkçe mevsuzu gelince bence o şekilde konuşması hem dizi açısından iyi oldu hemde sempatikligi arttı :D

Neyse tartışmayacagim meryem uzerliyi ben beğeniyorum çok hoş birisi ve kalbide çok iyi :)
O türkçe mevsuzu gelince bence o şekilde konuşması hem dizi açısından iyi oldu hemde sempatikligi arttı :D
yahu bırak hürrem karakteri popülerlikte onun rambosu polatı da recep tayyip amcasını da geçti diye inat yapıyor :X bir kere neco gibi oyunculuk eğitimi almamış,torpille başrol olmuş ve tek işi vadi olan biriyle bu işin eğitimini almıiş,küçük bir sürü rolde oynamış ve 800 kişi arasından hürrem rolüne seçilmiş biri bir değil bunu 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi bile bilir :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...