Mustafa Avkıran 'Alabora' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1417712316.jpg

Endemol Türkiye'nin yepyeni dizisi Alabora'ya yeni bir isim dahil oldu!

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın ana hikayesini yazacağı başrollerinde Kadir Doğulu ve Elçin Sangu'nun yer alacağı diziye Kuzey Güney ve son olarak Kaçak dizisinde İsmet Topçuoğlu karakterini canlandıran Mustafa Avkıran dahil oldu.

atv'de ekranlara gelecek dizisini yönetmenliğini ise Aydın Bulut üstlenecek. Dizinin diğer oyuncu kadrosunun da önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Son düzenleme:
Bence de gayet iyi bir oyuncu kendisi, diziye mutlaka etkisi olacatır. Hayırlısı olsun, başarılar... :)

Sami Tekinoğlu iyidir. :X

Diziye katkısı olur muhakkak. :)

Güzel bir transfer ama senaristler yavaş yavaş dökülüyor. Proje ile ilgili kötü düşüncem o.

iyi transfer olmuş yönetmende belli olmuş bir kaç ism var aklımda
keşke mehmet akif alakurt gibi ismler katılırsa süper olur bakalım hangi oyuncular katılacak

ayyy bu adamın aynısı bizim ilçemizde var her sokağa çıktığımda görüyorum adamı bukadar olur mustafanın ikizi gibi ayoll saçı sakalı bile aynı görseniz inanamazsınız:F
resmini çekmek istiyorum ama nasıl çekebilirim bilmiyorum birgün çaktırmadan çekebilirsem forumda paylaşırım :F:F:F

ayyy bu adamın aynısı bizim ilçemizde var her sokağa çıktığımda görüyorum adamı bukadar olur mustafanın ikizi gibi ayoll saçı sakalı bile aynı görseniz inanamazsınız:F
resmini çekmek istiyorum ama nasıl çekebilirim bilmiyorum birgün çaktırmadan çekebilirsem forumda paylaşırım :F:F:F
Adami tavlayarak cekersin sen :F