3 Aralık 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Maç uçmuş resmen. Atv bu maçlarla yaşadı artık. :D Helal olsun maça uçmuş resmen. :) Zirveyi rahatça almış. :)

Güzel Köylü hala çok iyi gidiyor ve beni şaşırtıyor. :) Konusu kalmadı dizinin ama güldürüyor hala. :)

Hayat Yolunda Gitmiyor malesef. :) Yakında biter gibi. :A

İşte Galatasaray ile fener arasındaki fark burda da belli oluyor
GS her zaman her yerde daha üstündür GS maçları fener maçlarından fazla izleniyor artık kabul etmeyen var mı @china_shangai @-KADİR- :D

üstelik Gs maçı 7.30 da başladı fener maçı 8.30 da :D

1GALATASARAY-ESKISEHIRSPOR ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARSILASMASIATV19:24:0721:35:028,6621,38
5FENERBAHCE-KAYSERISPOR ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARSILASMASIATV20:23:3622:38:255.4612.73

İşte Galatasaray ile fener arasındaki fark burda da belli oluyor
GS her zaman her yerde daha üstündür GS maçları fener maçlarından fazla izleniyor artık kabul etmeyen var mı @china_shangai @-KADİR- :D

üstelik Gs maçı 7.30 da başladı fener maçı 8.30 da :D

1GALATASARAY-ESKISEHIRSPOR ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARSILASMASIATV19:24:0721:35:028,6621,38
5FENERBAHCE-KAYSERISPOR ZIRAAT TURKIYE KUPASI KARSILASMASIATV20:23:3622:38:255.4612.73
tablo gayet açık herşey ortada 😀

Hayat Yolunda niye ağır A/B anlamıyorum. Konusu öyle karışık da değil, her iki grupa hitap edebilecek bir dizi.

C/D gruplarının en nefret ettiği kanal Kanal D. Vadi bile Totalde düşüş yaşadı, Total hiç sevmiyor kanalı, ağır Total olabilecek dizile bile sadece total olabiliyor kanalda.

Hayat Yolunda niye ağır A/B anlamıyorum. Konusu öyle karışık da değil, her iki grupa hitap edebilecek bir dizi.

C/D gruplarının en nefret ettiği kanal Kanal D. Vadi bile Totalde düşüş yaşadı, Total hiç sevmiyor kanalı, ağır Total olabilecek dizile bile sadece total olabiliyor kanalda.
ab lik olma senaryo ve oyunculuğa bakar hy oyuncu kadrosu gayet iyi özellikle çarşamba günkü rakiplerinwe göre :)

ab lik olma senaryo ve oyunculuğa bakar hy oyuncu kadrosu gayet iyi özellikle çarşamba günkü rakiplerinwe göre :)
İyi de Totalde 3 almayı da haketmiyor. Ağır A/B olsun, mesela Totalde 5 alsın, A/B`de 7 alsın. Güzel Köylü ile yarışmayı haketmiyor ki A/B`de.