Meryem Uzerli'ye Yeni Partner İddiası

Pembeli olan resimde Meryem yaşlı gibi durmuş, hiç beğenmedim.
Umarım iyi bir partner seçerler. Ve benim için en önemlisi dizinin senaryosu nasıl olacak bakalım. Eğer iyi bir senaryo olmazsa, kim oynarsa oynasın tutmaz.
senaryoyu da meryemim seçecek :bhr: 3 farklı senaryo sunuldu meryeme :X

Okan Yalabıyık'ta olirde Burak Özçivit olirse Taksim'e çıkar protesto ederim. @destere'de soyunur. O da sevmez Burak'ı. :)
sizden önce @Çiğdem- protesto eder parlak oğlanı meryeme kaptırdı diye:F

neden olmasın my de yardımcı başşroldü beyaz gelincikte yardımcı başroldü bıçak sırtında da yardımcı sayılır zaten 40 yaşına gelmiş adam:A
Adam Şehzade Mustafa rolünden sonra aldı yürüdü artık bundan sonra sürekli baş rolde oynar elemli elemli konuşma. :A

senaryoyu da meryemim seçecek :bhr: 3 farklı senaryo sunuldu meryeme :X

sizden önce @Çiğdem- protesto eder parlak oğlanı meryeme kaptırdı diye:F
Evet onu biliyorum. Zaten o yüzden diyorum senaryosunun iyi seçilmesi lazım. Yoksa Kurt Seyit gibi ilk bölüm meraktan izlenir sonra büyük düşüş yaşar. Zaten Meryem'in olması yurtdışı satışları için yeterli ama Türkiye'de izlenmedikten sonra ne farkeder ki. :X

Evet onu biliyorum. Zaten o yüzden diyorum senaryosunun iyi seçilmesi lazım. Yoksa Kurt Seyit gibi ilk bölüm meraktan izlenir sonra büyük düşüş yaşar. Zaten Meryem'in olması yurtdışı satışları için yeterli ama Türkiye'de izlenmedikten sonra ne farkeder ki. :X
düşük bütçeli bir iş olursa yurtdışı satışı ile devam edebilir uek gibi ama meryemime düşük bütçeli iş yakışmaz:X

düşük bütçeli bir iş olursa yurtdışı satışı ile devam edebilir uek gibi ama meryemime düşük bütçeli iş yakışmaz:X
Şu an Hürrem olarak oyunculuk kariyerinin zirvesinde o yüzden sen dediğin gibi düşük bütçeli bir dizi seçmez. Bakalım gelişmeleri bekliyoruz. :X

Bu şekilde haberi yapılan kaç dizi tutmuş acaba? Tutanların sayısı bir elin beş parmağını geçmez. Zaten Meryem kendi sesiyle rol alamayacağına göre (Hikaye de Almanya'dan gelen birini canlandırmazsa) tutma şansı eksi yönde...

Geçen isimlerin hiç biri Meryem'i taşıyamaz:X Halit'ten sonra anca Kenan'la görsel açıdan uyum sağlayabilir

Mehmet Günsür olmasın da kim olursa olsun ama bu Saruhan Hünel'de olmasa süper olur.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy