- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!
Senaryo bakımından Günahkar da güzel dizi netten takip ediyorum bir bakabilirsin. Tabi ki KPA ondan daha kaliteliKPA geç başlayacak diye rakiplerine bir göz attım Yılanların Öcü'ne 5 dakika dayanabildimHayat Yolunda Doktorlar'ın çok kötü bir kopyası Güzel Köylü ucuz komedi bu dizileri nasıl izliyorlar anlayamıyorum KPA'nın değerini daha iyi anladım bu sayede senaryoda bazı hataları olasa da konusu ve oyuncuları ile çarşambanın en güzel dizisi
![]()
Onun tekrarlarına denk gelmiştim konusu fena değil ama oyuncularında iş yokSenaryo bakımından Günahkar da güzel dizi netten takip ediyorum bir bakabilirsin. Tabi ki KPA ondan daha kaliteli![]()
Kadınlar güzel şimdi kıskançlık yapma.Onun tekrarlarına denk gelmiştim konusu fena değil ama oyuncularında iş yok![]()
Kısa özet bitti. Yeni bölüm başlıyor.Özetsiz dememişler miydi?
Ömer bu Hüseyin'in gerçek yüzünü ne zaman görecek acaba? Git gide sinir bozucu hale geldi.Metin acaba gerçek mi davranıyor çantanın içindeki paralar sahte olmasın?
Ben Hüseyin'in mecburiyetten yaptığını düşünüyorum. Ama Ömer abisinin gerçek yüzünü görmeli.Ömer bu Hüseyin'in gerçek yüzünü ne zaman görecek acaba? Git gide sinir bozucu hale geldi.
Elif'te onun kardeşi sayılır göz göre göre cezaevine düşmesine niye seyirci kaldı o zaman.Ben Hüseyin'in mecburiyetten yaptığını düşünüyorum. Ama Ömer abisinin gerçek yüzünü görmeli.
O zaman Ömer vurulduğunda gidip Tayyar'ı niye yaraladı? Bence hapisten çıkmasına yardım edecek ama Ömer de abisinin ikinci hayatını öğrenir, bir sezonluk daha senaryo çıkar bu olay örgüsündenElif'te onun kardeşi sayılır göz göre göre cezaevine düşmesine niye seyirci kaldı o zaman.
Hüseyin tamam Ömer'i seviyor ama tüm bu pis işlere para için bulaştı. Bu da karaktersizliğini gösteriyor para için her şeyi yapan adamdan korkacaksın. Uyuşturucu ticaretine bir polis olarak göz yumdu mesleğine ihanet etti yetmezmi?O zaman Ömer vurulduğunda gidip Tayyar'ı niye yaraladı? Bence hapisten çıkmasına yardım edecek ama Ömer de abisinin ikinci hayatını öğrenir, bir sezonluk daha senaryo çıkar bu olay örgüsünden![]()