1 Aralık 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yeni dizi tutmuş.. Karadayı ile iyi bir çekişme olacaktır.. Karadayı sezonu zirvede kapatıp zirveyi Star'a devreder artık.

Tapatalk 2

Paramparça gayet iyi başlamış ben diziyi beğendim gelecek haftalarda yükseliş yaşar bence ancak Karadayı yine zirveyi bırakmaz. :)

Ece Üner'e tebrikler AB'de şov yapmış resmen. :)

Star aynı eski Kanal D gerçekten. Doğru reklam ile doğru zamanda bütün dizileri tutuyor. Ama son dönemlerde iyice totale bağladı.

Ulan İstanbul düşüş yaşamış umarım yükselir. Dün güzel bölümdü. :(

Paramparça dizisi reytinglerde çok iyi oranlar yakalamış,başarılar dilerim.:)

Paramparça'nın tekrarına baktım biraz dün gece: inanılmaz kötü bir iş olmuş. Dizinin tek artısı Erkan Petekkaya...

O Ses zirvede! :Z Tv8'de bile karadayı'nın üstünde. :Z

Paramparça'nın tekrarına baktım biraz dün gece: inanılmaz kötü bir iş olmuş. Dizinin tek artısı Erkan Petekkaya...

O Ses zirvede! :Z Tv8'de bile karadayı'nın üstünde. :Z
1 farkla))Karadayi o ses Turkiyenin finalini gecen dizi unutmayin)

paramparça tam beklediğim gibi başlamış bu dizi tutar
star tv işi çözdü bence herkese hitap edebilecek ve tutma şansı yüksek işler yapıyor ve başroller dizinin tutmasına yardımcı olabilecek isimler

şişirme ama reytingi olmayan isimler vardır bunlar biri kıvanç tatlıtuğ mesela bana göre reytingi hiç yok
ama özcan deniz veya erkan petekkaya nın kıvançtan kat kat fazla reytingi vardır bu adamların işlerinin tutma olasılığı yüksektir bundan sonra

dizi 4 reyting zor alıyor gayet iyi gitmiş diyorsun nesi iyi be kanal d bu şekilde bitirir ulan istanbulu bu mu gayet iyi
her haftada çok iyi falan diyosun :D

paramparça dizisi sıradan bir dizi öyle ahış şahım bişey yok ama tutar
4'ün altına inmedikçe sorun yok. :) Her hafta sosyal medyayı sallıyor zaten.

Paramparça çok iyi başlamış reytinglere. Bence güzel bir dizi, haftaya daha da artacaktır diye düşünüyorum. :)

Ulan İstanbul düşmüş bu bölümüyle. :( Umarım yükselir..