Halkın Polisi 77.Bölüm

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
77.Bölüm
Favori Forumun en uzun dizilerinden olan Halkın Polisinde olaylar hız kesmeden devam ediyor ; işte yeni bölüm @cookies @Çiğdem- @kvp-medya @Harunnn60

Yazan ve yöneten : Pompy

Düzenleyen : Gözlemci

Not: Dizi pompy nin isteği üzerine yayınlamaktadır herşer tamamen hayal ürünüdür,gerçeklerle bir bağıntısı yoktur.

Cerenin başı belada
Ekip bu olanlardan sonra Necati ve ekibinin peşine düşer Necatinin erkek kardeşini yakalar Necati erkek kardeşin elimde bana 1 milyon dolar getireceksin geldiler polis Tilki aşağa in buraya kadar tilki bitti Cem ve babasını yakalıyan Zeliha hemen yasemin çatışmaya girer ve tutuklar
Tunç bu burda bitmeyecek Hepsi yakalanıcak güvenin
Hades komiser ve Aladdin komiser ve uşağı giray komiser
Servet tuncerin ölüsünü bulan ve ebrunun babasına geçmiştir bomba malzemeleri
ilk işi esmanın babası
Mesutla esma buluşmuşlardır mum ışığında tam yemek yerler Esmanın babası bombalı saldırıya uğrar ve izden Ebrunun babası çıkar
Murat ve leyla dikkat Asım at silahını asım
Erkin amir at at silahını ethem bahar Asım
Maskeli kesici ver zelihayı kaçırır ama arda uyanmış peşindedir Arda teslim ol polis çatışma çıkar polis önünü keser zeliha kaçar Nadir Türkmen ölü bulunur kerim bafralı Pınarın okuluna bomba koyacakten okuldaki güvenliklerle çatışır kerim bafralı yakalanır hapse girer
Kadir ve ekibide yakalanır çatışma sonucunda
celaleddin buraya kadar ebrunun babası ölür
Radikal islamcılar rengin ve burcu cevher ve ekibinin izini bulur ve patlatır
Mesut cevherin izini bulur
rengin mesut komiser mi
Alo başak tamam
Arif müdür ikram üstünün cesetini bulur
Erhan ve orhanda patlar ceren ne oluyor bomba bu
ceren he istanbul anadolu lisesi
Rengin okulda fettahın peşine düşer yemek yemeğ gider bir kız gelir bomba patlar fettah yaralanır yemeklerin hepsi plastik amirim bu işin içinde rengin ve burcu var yani radikal islamcılar var
hades komiserde ölü bulunur soydanlarda ölü bulunur emirde diğer polislerde
Radikal islamcılar Taksimde olan kobani eylemine bombalı saldırı olur çevik kuvvet bu bombadan etkilenir hepsi yanmıştır onlar radikal islamcının adamlarıdır
cerenin peşine düşen rengin ve burcu deniz komiseri peşinden artmak için
okulu yakar fatih ordan geçer yangının içine girer cereni kurtarır suni teneffüs yapar
hemen okul boş alır
rıza baba ve ekibi başak ı tutuklar bunu öğrenen başak deryanında başınıda derde sokmuştur
vay uyanık derya hemen polise anlat deryayı almay gelen annesi Mehmet can bomba ve patlar rengin ve burcunun işi bunlar
Aylin felç olmuştur tamamen fizik tedaviye başlıcaktır
77.Bölüm sonu

yok gelmişte dün akşam yatmıştım ben şimdi görüyorum 🙂🙂🙂
sabah sabahta pek birşey anlamadım gerçi ama bunlara hayal ürünü demen çok yanlış
@gözlemci vlla pompy senaryoları zamanla gerçek oluyor :F:F:F
Hayır öyle yazmamın sebebi senaryoları gerçek sanıp çocuğa cezayı kitliyorlar bende hayal ürünü yazdım ki karışan edne olmasın yoksa bende biliyorum bazılarının gerçekleştiğini :A
Ayrıca nasıl anlamazsın mis gibi senaryo ,işştee :bağır:
@pompy forumda olmadığın zaman yazım hataların düzelmis )) biraz daha kal bodrumda tatil yap )))
İstanbulda ne bodrumu :F Taksimde yapıyor tatilini :D
@gözlemci daha yeni görüyorum bunu :)

Pek bisey anlayamasamda gideri var :)
Hiç yakıştıramadım sana nasıl anlyamazsın:) Gerçi bu haftadan itibaren pompy ni yazdığını koyacam alt tarafada kendi anladıklarımı yazıcam :D Daha anlaşılır olsun diye

Hayır öyle yazmamın sebebi senaryoları gerçek sanıp çocuğa cezayı kitliyorlar bende hayal ürünü yazdım ki karışan edne olmasın yoksa bende biliyorum bazılarının gerçekleştiğini :A
Ayrıca nasıl anlamazsın mis gibi senaryo ,işştee :bağır:

İstanbulda ne bodrumu :F Taksimde yapıyor tatilini :D

Hiç yakıştıramadım sana nasıl anlyamazsın:) Gerçi bu haftadan itibaren pompy ni yazdığını koyacam alt tarafada kendi anladıklarımı yazıcam :D Daha anlaşılır olsun diye
Yok bodrumda da evi varmış
Hatta tatil yapıyorum demişti bir ara :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking