"Kertenkele" Dizisinde Şok Ayrılık!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1415173530.jpg

Atv'nin sevilen dizilerinden Kertenkele'de şok bir ayrılık yaşandı!

Cumartesi akşamları ekrana gelen başrollerini Timur Acar, Sinan Çalışkanoğlu, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Bihter Özdemir, Dilşad Şimşek gibi isimlerin oluşturduğu, Hakan Kandal ve Savaş Korkmaz'ın kaleminden çıkan Kertenkele dizisinin yönetmeni Kartal Çidamlı projeden ayrıldı.

Kartal Çidamlı'nın yerine hangi yönetmenin geleceği henüz bilinmiyor.

Bence çok fazla etkisi olmaz, ama yerine onu aratmayacak bir yönetmen gelmesi gerekiyor. Yine de hayırlısı olsun... :)

Bu sezon başlayan en sevdiğim proje iyi giden işte ayrılık olmasaydı keşke. Kesin @beyazsoy'un nazarı değdi.

Yahu geçen gün kacak ekibine isid saldırmıştı ya))) onun haberini yatmıştı nr cabuk unuttun))
Kaçak dizisiyle ilgili haber her yerde çıktı. Hem bu diziyle alakası ne? Kertenkele'ye cemaat karşı çıkıyordu imamlarımızı yanlış gösteriyor diye. Tabi yönetmen bu sebepden ayrıldı demiyorum, yanlış anlaşılmasın. :)

Kaçak dizisiyle ilgili haber her yerde çıktı. Hem bu diziyle alakası ne? Kertenkele'ye cemaat karşı çıkıyordu imamlarımızı yanlış gösteriyor diye. Tabi yönetmen bu sebepden ayrıldı demiyorum, yanlış anlaşılmasın. :)
Hafızan super ya

Bu yazdıklarına gönderme yaptım

Uydurma değil ya. Az önce Kartal Çidamlı'nın mesajını paylaştım.

Kaçak'tan bir çok oyuncu twit attı senin hesabından yola çıkarsak onlarda diziden kovulmalı. :)
Espiri yaptım ya ))) sen simdi kacak ekibine isid in saldırdı gibi inancın ya bu adamı da isid kovdurduguna inanirsin diye espri yapayım dedim ama anlatana kadar canım çıktı)))