Dünyanın En Pahalı Dizisi: Marco Polo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
Dünyanın en ünlü kaşiflerinden biri olan İtalyan Marco Polo'yu ekrana taşıyacak olan yeni Netflix dizisi bir rekora imza atacak...

The New York Times'ın haberine göre Marco Polo'nun 10 bölümlük maliyeti 90 milyon dolardan fazla... Bu rakam dizinin Game of Thrones'tan bile daha pahalı olduğu anlamına geliyor.

Marco Polo'nun ilk sezonu Aralık ayı içerisinde Netflix'te yayınlanacak ve diğer Netflix dizilerinden alışıldığı gibi sezonun tüm bölümleri aynı anda izleyici karşısına çıkacak...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Diziyi heyecanla bekliyorum. Mutlaka izleyeceğim.:D

Bu arada Elizabeth'in dizisi olmamışmıydı en pahalı.:D

kurt seyit ve şura geldi aklıma başlığı görünce :A neyse güzel bir diziye benziyor, izleyeceğim. başarılar diliyorum :D

Ooo tarihi dizi hemde yüksek bütçeli, alirim bi dal :)

Tarihi dizilere ciddi ilgim var oldugunu farkediyorum izlediğim dizilere bakinca: Vikings, Black Sails, (Game of Thrones, pek tarihi olmasada kiliclar konusuyor:) ), Da Vinci Demons (2. Sezona baslamaliyim daha)

Kesinlikle izlerim bayagi ilgi cekici bir dizi olacagi kesin.

İmdb'de 1.bölümün yönetmeni Espen Sandberg gözüküyor. Kendisi Karayip Korsanları serisinin yönetmenlerinden efendim. :)

Tmm yine iyileri kaptin ama neyse kalanlari @xemrexxx ile paylaşırız :D
o takla atan kızmı oğlan mı pek emin değilim ama sanırım kızdır :) değilmi ? ? :) bir ara şüpheye düştüm dedim yoksa @xemrexxx ile @Çiğdem- in parlağı marko polo mu acaba takla atıyor ? çünkü totodan pek belli olmuyor ama saçı uzun bişeydi ?:)

o takla atan kızmı oğlan mı pek emin değilim ama sanırım kızdır :) değilmi ? ? :) bir ara şüpheye düştüm dedim yoksa @xemrexxx ile @Çiğdem- in parlağı marko polo mu acaba takla atıyor ? çünkü totodan pek belli olmuyor ama saçı uzun bişeydi ?:)
ben de şüpheye düştüm kız olduğundan emin olsam sana bırakmam zaten :X