1 Aralık 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadayı güzel oranlar almış. 2 grupta en çok izlenmiş AB'de de baya başarılı. Tebrikler.

O Ses Türkiye AB'de zirvede yer almış. ABC1'de de durumu iyi. Totalde de yükseliş yaşamış gibi. Tebrikler.

Paramparça süper başlangıç yapmış. Star iyi tanıttı diziyi ve meyvesini aldı. Tebrikler. Tekrarlarıda çok iyi gitmiş. Haftaya ABC1'de zirveyi görebilir yada Totalde.:D

Ulan İstanbu yakında uyarı yer.:F Bu arada dizi AB'de çok düşük kalmış diğer gruplara göre.:A

Son düzenleme:
Herkes parampacanin ilk reytingine bakıp vuuuv diyor ama dunde yazdım dizi çok iyi değil sıradan bir dizi pazartesinin birincisi olmasını kimse beklemesin bu başlangıç reytinginin fazla üstüne çıkacağını sanmıyorum

Dusermi yani? Ama Hisedemedim ben dizi guzel ama Seninde dedigin gibi Senaryoya bakcaz Sonucta Gonul isleride yuksek basladi ama Nedense Dusdu Ama dizi kotu dil @beyazsoy

gönül işleri bu hafta düştü bunun kalıcı olacağı belli değil :)))​
Bu hafta Belli Olur o zaman a genel olarak Her hafta Dusus yasadi gibi ama.Bu pazar net olur

Paramparca cam kirma sahneleri nedeniyle böyle aldi :A izleyecegim inşallah o sahneleri :A :)

Karadayı başarılı gitmiş yine ama ab'de şimdiden kaybetmiş zirveyi O Ses'e Survivor All-Star karşısında işi çok zor olacak gibi. :)

Paramparça çok iyi başlamış tebrikler Karadayı'yı zorlayıp zorlayamayacağı haftaya belli olur gibi. :) Tekrarları da çok iyi izlenmiş. :)

Ulan İstanbul düşmüş. Açıkçası sıkılmaya başlamıştım diziden bu düşüş normal. Haftaya yükselir umarım ama. :)

Beni Affet totalde 6 almış maşallah. :)

Karadayi Totalde dusmus bu hafta ama aldigi reyting cok iyi, Abde ise yukselmesine ragmen zirveyi kaybetmis.
Beni Affet Totalde 5,9 rating alarak kendi rekorunu kirdi gibi, tebrikler.
Paramparca cok iyi basladi yayin hayatina, dizi guzel.
OST bu hafta iyi bir yukselis yapmis, tebrikler.
UI Ab ve Abc de dusmus ama Total grubunda yukselmis.

Paramparça harika başlamış , bu diziyi izlemeyi düşünüyorum. Tüm kategorilerde 6 civarı alarak iyi bir başlangıç yapmış tekrarı bile 4-5 reyting almış :ok:

Ulan İstanbul gayet iyi gitmiş haftaya yükselir.
Paramparça çok iyi başlamış çok sevindim, dizi güzel. :) Nurgül'üm harika. Dün dizide en iyi oynayandı kesinlikle.

paramparça tam beklediğim gibi başlamış bu dizi tutar
star tv işi çözdü bence herkese hitap edebilecek ve tutma şansı yüksek işler yapıyor ve başroller dizinin tutmasına yardımcı olabilecek isimler

şişirme ama reytingi olmayan isimler vardır bunlar biri kıvanç tatlıtuğ mesela bana göre reytingi hiç yok
ama özcan deniz veya erkan petekkaya nın kıvançtan kat kat fazla reytingi vardır bu adamların işlerinin tutma olasılığı yüksektir bundan sonra

Ulan İstanbul gayet iyi gitmiş haftaya yükselir.
Paramparça çok iyi başlamış çok sevindim, dizi güzel. :) Nurgül'üm harika. Dün dizide en iyi oynayandı kesinlikle.
dizi 4 reyting zor alıyor gayet iyi gitmiş diyorsun nesi iyi be kanal d bu şekilde bitirir ulan istanbulu bu mu gayet iyi
her haftada çok iyi falan diyosun :D

paramparça dizisi sıradan bir dizi öyle ahış şahım bişey yok ama tutar

Paramparça çok iyi başlangıç yapmış. Fakat daha yükselir mi, ileriki günlerde göreceğiz. Yine de tebrikler.

Karadayı AB'de zirveyi kaybetmesine rağmen gayet iyi ilerliyor.

O Ses Türkiye özellikle AB'de büyük bir yükseliş yaşayarak zirveyi kapmış. Tebrikler.

Paramparça, en çok Ulan İstanbul'dan seyirci çalmış anlaşılan. Ulan İstanbul bu hafta düşüş yaşamış. Aslında bunun tek sorumlusu Paramparça değil. Diziyi ben dün ilk kez ilzedim ve sonuç, dizinin reytinglerinin düşmesi. Özür dilerim @xemrexxx :(

Karadayı'm 3 grupta da çok iyi gitmiş. :D Özellikle ABC1 oranımız yine çok iyi. :D Bu arada Total diyenlere inat haftalardır AB oluyor Karadayı. :A

O Ses gece yarısı bitmesine rağmen 0,01'le geçmiş haftaya düşer. :F

Paramparça çok iyi başlamış ama ben fazla yükseleceğini zannetmiyorum. 5-6 arası gidip gelir. Yine de çok iyi oranlar tabi.

Ulan İstanbul düşüş yaşamış, ama şimdilik iyi gibi.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk yeni gününde AB'de iyi gitmiş.

Paramparça çok iyi giriş yapmış 😱 tutacağını tahmin etmistim ama bu kadar yüksek beklemiyordum ilk haftadan.

Karadayım yine güzel ,1 farkla o sese yenilmiş o sesin dünkü bölümü çok iyiydi

Karadayimi Paramparca etkilememis ama haftaya nasil olur bilmem
ilk kez bu sezon 2 olduk ab grupunda ama cok az farkla)

Paramparça nın ilk bölümü müthiş merak edilmiş bunda star haberinde katkısı büyük ama dizi çökecek demedi demeiyn kasik hikaye hatta Kaderimin yazıldığı Günde düşücek zamanla :)