Poyraz Karayel'in Yayın Tarihi Belirsiz!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
thumbnail_1417525477.jpg

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Poyraz Karayel'den haber var!

Başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın olduğu dizinin 10 Aralık Çarşamba akşamı başlayacağı söylenmişti, ancak haber doğru çıkmadı ve dizinin tarihinin hala belli olmadığı öğrenildi. Yapımın ne zaman yayına gireceği merak konusu olurken kanalın Çarşamba ve Pazar günlerini düşündüğünü de son olarak belirtelim.

Kanaldan da konuyla ilgili şöyle bir açıklama geldi:
"Kanal D'de, 10 Aralık Çarşamba günü saat 20.00'de 'Hayat Yolunda' dizisinin yeni bölümü ekrana gelecektir. Yakında ekrana gelecek olan 'Poyraz Karayel' dizisinin ise, henüz yayın günü ve saati belirlenmemiştir."

Poyraz Karayel, yakında Kanal D'de başlıyor!

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle Hayat Yolunda ile ilgili bir karar veremediler hala, hadi yine iyisin @Bully... :D
Bence Güllerin Savaşı'nın reytinglerini gördükten sonra karar değiştirmiş olabilirler. Keza Ulan İstanbul da düştü bu diziler de tehlike hattına girdiler.

Tabii ben en çok Hayat Yolunda'yı seviyorum ona dokunulmasın. :D

Bence Güllerin Savaşı'nın reytinglerini gördükten sonra karar değiştirmiş olabilirler. Keza Ulan İstanbul da düştü bu diziler de tehlike hattına girdiler.

Tabii ben en çok Hayat Yolunda'yı seviyorum ona dokunulmasın. :D
İki dizinin sonunu getirdiği için pek ısınamıyorum hala diziye, ama sen öyle diyorsan öyledir... :)

Ulan İstanbul şimdilik kalır gibi. Paramparça'yı meraktan izleyen kitle Uİ'ye gelirse yine eski haline dönebilir. GS ise birkaç hafta daha öyle devam ederse ruhuna Fatiha okumak en iyisi olacaktır... :D

Kanaldan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Kanal D'de, 10 Aralık Çarşamba günü saat 20.00'de 'Hayat Yolunda' dizisinin yeni bölümü ekrana gelecektir. Yakında ekrana gelecek olan 'Poyraz Karayel' dizisinin ise, henüz yayın günü ve saati belirlenmemiştir."

Kanaldan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Teşekkürler @sürgünüm, açıklama konuya eklendi... :)

Güllerin Savaşı için bekliyorlar bence.

Kanal D bu sene o kadar çok yanlış yaptı ki, say say bitmez. Cuma da A/B`si yerlerde. Resmen 2 reyting alıyor.

Kanal D yeni dizilerin gününü hep Perşembe günü açıklar. Şimdilik bekliyor, ama ben yine Çarşamba olacağını düşünüyorum.