2015 PGA Televizyon Adayları Açıklandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1406136208.jpg

Önemli meslek birliklerinden yapımcılar birliği, bu yılki ödülleri için adaylarını açıkladı...

Oldukça beklendik sonuçların çıktığı ödüllerde Breaking Bad, Game of Thrones, Modern Family, Orange Is The New Black gibi güçlü diziler adaylık kaçırmadılar.

Yeni dizi olarak sadece True Detective'in görülebileceği ödüllerde Homeland ise dışarıda kaldı.

Komedide biten dizilerin yerlerine ise Louie ve Orange Is The New Black geldi.

Geçen yılın ödüllerini hatırlamak için: https://fav10.net/forum/threads/2014-pga-Ödülleri-kazananları-belli-oldu.210212/

Aday listesi şöyle:

Drama Adayları:
- Breaking Bad (AMC)
- Downton Abbey (PBS)
- Game Of Thrones (HBO)
- House Of Cards (Netflix)
- True Detective (HBO)

Komedi Adayları:
- The Big Bang Theory (CBS)
- Louie (FX)
- Modern Family (ABC)
- Orange Is The New Black (Netflix)
- Veep (HBO)

Drama dizilerinde Downton Abby dışında kim kazanırsa sevinirim. :A

Komedi de Brooklyn Nine-Nine iki yıldır aday gösterilmiyor. :(

Drama dizilerinde Downton Abby dışında kim kazanırsa sevinirim. :A

Komedi de Brooklyn Nine-Nine iki yıldır aday gösterilmiyor. :(
Benim de tek canımı sıkan Brooklyn Nine-Nine'ın aday olmaması. Henüz o kadar güçlü bir dizi olarak görmüyorlar herhalde. İlerleyen yıllarda inşallah. :):)

Inşallah Breaking Bad kazanır :)
Komedi de TBBT yada Modern Family kazanır bence
@beyazsoy senin House of Cards drama dalında aday olmuş :D
@xemrexxx Downtown Abbey de var
Geçen sene Breaking Bad - Modern Family kazanmıştı. Drama bu sene de kesin Breaking Bad ama komedi Orange Is Thew New Black'e gidebilir. :):)

Ben şahsen istemiyorum kazanmasını ama Modern Family'yi tahtından etse etse o eder herhalde. :)
Bende kazanmasını istemiyorum bu sene :)
,Orange bence drama türüne daha yakın gibi geliyor bana çünkü içinde espri filan olsada kadın mahkumların ne zorluklar yaşadığını gösteriyor :) :)

13.bölüm sezon finali oraya kadar izle bence
Zaten dizileri 5 dk önden 5 dk sondan izliyorsun senin için sorun olmaz sanırım :D
Bu dizide de atladigim çok yer var ama karstik bir dizi her bolum ayrı karakter var daha uzun izliyorum))) şuan 7 deyim ama daha fazla izlermiyim bilemiyorum

drama adaylarının hepsi mükemmel
yalnız downton a laf atan @sürgünüm ün yorumuna karşılık house of cards haricinde hangisi kazanırsa sevinirim diyorum :))

komedi dalında ise favorim her zamanki gibi orange is the new black :)

@xemrexxx @Çiğdem- sizin döküntü dizilerden aday olan yok mesela silindirik teyze görünürde yok :) sizin diziler altın ahududu ödüllerinde favori gösterilmiş :)

yalnız downton a laf atan @sürgünüm ün yorumuna karşılık house of cards haricinde hangisi kazanırsa sevinirim diyorum :))

@xemrexxx @Çiğdem- sizin döküntü dizilerden aday olan yok mesela silindirik teyze görünürde yok :) sizin diziler altın ahududu ödüllerinde favori gösterilmiş :)
işte imam mescit dershane birliği vari kişiler toplanmışş kendileri çalıp kendileri oyniyiler takan yok :X

@destere fantastik dizileri malesef drama ödüllerinde ankete koymuyorlar onun yerine tuhaf garip dizilerle dolduruyorlar listeyi sebebide aşırı doğa üstü diziler drama listesine aday olunmuyormus galiba süpernatural the vampire diaries gibi diziler @OzaN öyle birşey diyordu sormuştumda 🙂🙂🙂

@destere fantastik dizileri malesef drama ödüllerinde ankete koymuyorlar onun yerine tuhaf garip dizilerle dolduruyorlar listeyi sebebide aşırı doğa üstü diziler drama listesine aday olunmuyormus galiba süpernatural the vampire diaries gibi diziler @OzaN öyle birşey diyordu sormuştumda 🙂🙂🙂
Beğenseler aday ederler onunla alakası yok. Game of Thrones aday oluyor mesela. :):)

Beğenseler aday ederler onunla alakası yok. Game of Thrones aday oluyor mesela. :):)
oda tam fantastiği kapsamıyorki vampir dizileri kurt adam dizileri otür tam fantastik dizileri diyorum ben cnm hiç o dizilerden 1 tane bile aday görmedim onun yerine daha sade diziler aday oluyor 🙂🙂🙂

oda tam fantastiği kapsamıyorki vampir dizileri kurt adam dizileri otür tam fantastik dizileri diyorum ben cnm hiç o dizilerden 1 tane bile aday görmedim onun yerine daha sade diziler aday oluyor 🙂🙂🙂

Senin izledigin diziler( CW dizileri) ödül alacak kapasitede değil bu kadar basit bence :D

Senin izledigin diziler( CW dizileri) ödül alacak kapasitede değil bu kadar basit bence :D
aaaaaa üstüme iyilik sağlık süpernatural, the originals, the vampire diaries, the flash arrow bu 5 dizide en iyi amerikan dizileridir cnm yanlarına diğer kanaldan the walking dead ve teen wolf ta eklenir bu 7 dizinin hepsi ödülelrde olması lazımken hiçbiri yok 😱😱😱

Geçmişte True Blood mesela ödüllerde bir şeyler almış zamanında. Tabii kabul etmek lazım Supernatural, The Vampire Diaries falan ergenlere, gençlere hitap eden diziler. Koca koca adamların The Vampire Diaries'i falan beğenmelerini beklememek gerek. :):)