30 Kasım 2014 Pazar Reyting Sonuçları

O Hayat Benim yıkılıyor resmen.:D Çok çok tebrik ederim Fox'u ve Pastel filmi. Imarım yeni projede aynı başarıya ulaşır. Bu arada Hamdi Alkan müthiş iyi gelmiş diziye.:Z

Bu Tarz Benim pek olaylı başlamadı.Oaylar başlasın o zaman yıkılır program.:D Bu arada çok güzel kızlar var bu sezon. özellikle Gökçe ve Annesi ile küs olan kız. Canımsınız.:love1:

Gönül İşleri ortalama devam ediyor ama o Totalin hali ne öyle. Dizi Totalde gerilerde kalmış.

Şeref Meselesi sınırda gibi. Çünkü 5'in altında kalan uyarı alıyor 5'in altına çok uzak değil diyecektim ama o totalin hali ne.:F

Gülbin Tosun'um dağıtmış ortalığı.:Z

Yetenek Sizsiniz'de iyi gidiyor. Küçük Gelin'de Totalde iyi.

Şeref meselesini kanal d 1 saat uzatmasina rağmen dizi pek yükselemedi. Normalde tutan diziler genelde ikinci hafta yükselir. AB gurubunda share kaybı bile var. Ve dizinin asil hikayesi başladı bu hikayenin pek parlak olduğunu düşünmüyorum kanal d bu diziye bir sure daha tehamul eder

O benim hayat bir iki hafta da ilk sıradan inmeyecek hikayeyi hızlandırdılar.

Gönül işlerine @Forumdash un nazari değdi düşmüş))) şeref meselesinin uzaması gönül işlerini vurmuş gözüküyor
İyi olmuş Gönül İşlerine :A DÜn akşam yorum sayfasında da yazdım 2-3 kere aynı sahneyi farklı şekillerde izledik. Saadet bi pastayı yapamadı.Hep Servet'e bana güven diyip yapamadı pastayı son sahnede anca yaptı :F

OHB totalliğine rağmen AB'de zirveyi görmüş @xemrexxx :A

İyi olmuş Gönül İşlerine :A DÜn akşam yorum sayfasında da yazdım 2-3 kere aynı sahneyi farklı şekillerde izledik. Saadet bi pastayı yapamadı.Hep Servet'e bana güven diyip yapamadı pastayı son sahnede anca yaptı :F

napalım panpa zirveye dğeil ab-total oranına bakıyorum kaç kere dicem :A
yoksa ab de en çok izlenen dizi senin total karadayı oluyor onu izlemem lazım miktara baksam:A

OHB çok total değil.ss

napalım panpa zirveye dğeil ab-total oranına bakıyorum kaç kere dicem :A
yoksa ab de en çok izlenen dizi senin total karadayı oluyor onu izlemem lazım miktara baksam:A
Valla totalin içinde AB'de var ABC1'de C1'de var C2'de var:X Dememe gerek yoktu heralde???

Ama AB sadece senin deyiminle sadece proflar, doçlar, uni mezunları ve zenginler izliyor :F Tek bi kategori olarak bakarsak OHB GÖ'ye fark atmiş:F

OHB çok total değil.ss
Oh olsun sana:A Bak nasıl da senin dizinle dalga geçiyor:A Dün sen bana aynısı yapıyordun :T:

Valla totalin içinde AB'de var ABC1'de C1'de var C2'de var:X Dememe gerek yoktu heralde???

Ama AB sadece senin deyiminle sadece proflar, doçlar, uni mezunları ve zenginler izliyor :F Tek bi kategori olarak bakarsak OHB GÖ'ye fark atmiş:F

Oh olsun sana:A Bak nasıl da senin dizinle dalga geçiyor:A Dün sen bana aynısı yapıyordun :T:
işine geldiği noktadan bakmakta ustasın:A

Senin izledigin dizilerden sen kendin sikayetcisin bende elestiriyim dedim
Ama aradaki farkı anlamayacagin sanırım :D

Senin izledigin dizilerden sen kendin sikayetcisin bende elestiriyim dedim
Ama aradaki farkı anlamayacagin sanırım :D
Hiç bi dizi güzel değildir. Her bölümü 4/4'lük dizi yoktur. Sevdiğim diziden eğer şikayetçiysem gerçek bi izleyici görüşüdür bu. Her bölümü süper bölümdü dersen o fanlıktır. :X

Hiç bi dizi güzel değildir. Her bölümü 4/4'lük dizi yoktur. Sevdiğim diziden eğer şikayetçiysem gerçek bi izleyici görüşüdür bu. Her bölümü süper bölümdü dersen o fanlıktır. :X
Valla ben kiraz mevsimini de eleştiriyorum gidip bakabilirsin
Ben orada sen diziyi eleştirince bende elestiriyim dedim sende orada Hemen diziyi korumaya çalıştın
Tıpkı benim suan kirazı koruduğum gibi

Valla ben kiraz mevsimini de eleştiriyorum gidip bakabilirsin
Ben orada sen diziyi eleştirince bende elestiriyim dedim sende orada Hemen diziyi korumaya çalıştın
Tıpkı benim suan kirazı koruduğum gibi
Ben orda diziyi korumaktan çok neden izlediğimi anlatmaya çalişmiştim. Neyse bu konu burda tartişilacak şey değil :)

O hayat benim baya heyecanlıymış bu hafta, reytinglerede vurdu bu başarı ,helal olsun!
Şeref Meselesi bana umut verdi,reytinglerde yükselmiş.
Ben Bilmem Eşim Bilir reytinglerde iyi oranlar almış. :)