House Of Cards'ın 3. Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1417452835.jpg

Amerikan online yayın servisi olan Netflix'in popüler dizilerinden House Of Cards'ın üçüncü sezonunun ne zaman başlayacağı resmen duyuruldu.​

Başrollerinde Kevin Spacey ve Robin Wright'ın yer aldığı başarılı politik gerilimi House of Cards dizisi yeni sezonu önceki sezonlarda olduğu gibi Şubat ayında başlayacak. Kesin tarih ise 27 Şubat 2015 Cuma gecesi olarak belirlendi.​

Dizinin üçüncü sezonu da önceki iki sezonu gibi 13 bölümden oluşacak...

@OzaN @Forumdash @destere @gundix123 @Tolstoyevski @Harunnn60

Güzel haber, bekliyoruz. Özledik Frank reyisi. :):)

Oscar'dan sonraya olması da ayrı güzel oldu. Tam ödüllere doğru geri sayım yaparken bir anda 13 bölümlük engel çıkması kötü oluyordu, bu sefer iyi ayarlamışlar. :):)

Benim en sevdiğim dizilerin başında yer alıyor bu sezon sıkıcı dizilerden usandım bir an önce yeni sezonu merakla bekliyorum. :)

@aserat54 sana etiket yollamayı unutmuşum, buradan yollayım. :)

Benim en sevdiğim dizilerin başında yer alıyor bu sezon sıkıcı dizilerden usandım bir an önce yeni sezonu merakla bekliyorum. :)

@aserat54 sana etiket yollamayı unutmuşum, buradan yollayım. :)
3. sezonda beni temsilen aranıza @beyazsoy katılacakmış :) ben kurtardım kendimi :) bundan sonra beyazsoyun yorumlarıyla mest olursunuz :)

Güzel bir sezon olur inşallah, tarih de güzelmiş. Hayırlısı olsun, beklemedeyiz... :)

vakit bulması zor olmasa gerek :) her sezonu 10 dakikada izlese 3 sezon yarım saat sürer :) yarım saatide artık ayırsın diziye ? :)
Aynen hatta kendiside söyledi başından 10 dk sondan 10 dk izliyorum Ohh mis dedi :F
@beyazsoy'a kırgınım , senin sözünü dinlemediğim içinde pişmanım. Adam bana bozuk mal satan yerden alışveriş yaptırdı..
Allah allah beyazsoy hata yapmazdi Öyle galiba yavaş yavaş tekliyor artık :D

@beyazsoy'a kırgınım , senin sözünü dinlemediğim içinde pişmanım. Adam bana bozuk mal satan yerden alışveriş yaptırdı..
benim ilk önerdiğim yerden almadı sonra alma deddim yerden almış))) eğer bozuk mal cikarsa istese alışverişi iptal eder parasını gelir alır. Sağlam bir yerden alışveriş ettirdim kargo gelince 3gun içinde paranin iadesi işlemi olacak orda kargoyu geri yollar alır parasını

zamanında uyarmıştım seni :)
dedim bataryanın bitişini dert etme yardım aldığın kişiyi iyi seç dedim :) ama lafımızı dinletemedik :)
Arkamadan bayağı İyi konuşmuş sağol)) surgunum hemen çözüldü. Alma dediğim yerden alınca )) arkamdan dedikodu yapanlara artik guvenmeyecegim zati

Arkamadan bayağı İyi konuşmuş sağol)) surgunum hemen çözüldü. Alma dediğim yerden alınca )) arkamdan dedikodu yapanlara artik guvenmeyecegim zati
bir görünüp bir kayboluyorsun mecburen arkandan dedikodu yapmak zorunda kalıyoruz:) hep forumda olsan yanında dedikodu yaparız :)

Ciddi değilsin dimi seni sevdiğimiz için takılıyoruz. O batarya sağ salim elime ulaşmasın ben sana o zaman soracağım. :)

Ciddi değilsin dimi seni sevdiğimiz için takılıyoruz. O batarya sağ salim elime ulaşmasın ben sana o zaman soracağım. :)
bu sefer darılmış bize söylediğimiz laflardan dolayı değil ama :) neden bensiz ortamda söylüyorsunuz diyor? benim yanımda söyleyin, bende size ali babayla kırk haramilerin hikayesini anlatayım diyor :)

bu sefer darılmış bize söylediğimiz laflardan dolayı değil ama :) neden bensiz ortamda söylüyorsunuz diyor? benim yanımda söyleyin, bende size ali babayla kırk haramilerin hikayesini anlatayım diyor :)
Az bile söylemişim. Bana malzemeyi aldırtıktan sonra yazdığı mesaja bak:

Dur alma bu adam son zamanlarda mesajlara cevap vermiyor
Bunu şimdi mi söylüyorsun diye sorarlar adama. :)

Sana bataryayi bağımsız sitelerden de aldirabilirdim ama bu sitede hata olursa postayı yollayıp paranın iade edebilirsin. Yoksa hata olmayacak diye bir şey yok. Ben kaç ürünü geri yolladim bozuk çıktı. Adam %98 olumlu satış yapmış ne diyeyim sana hatalı gelirse yapacak bir şey yok.
bir görünüp bir kayboluyorsun mecburen arkandan dedikodu yapmak zorunda kalıyoruz:) hep forumda olsan yanında dedikodu yaparız :)
Dedikodunun manası arkadan konuşma değil adi üstünde durup durupken uydurma hoş olmayan şeyler ekleme yoksa arkadan konuşmana bozulmadım