hep öyle bir beklenti içindeyiz artık gerçekleşssede bir rahatlasak 🙂Bakalım bu hafta büyük yükseliş bekliyorum dizimden.![]()
Aslında bu bölüm harikaydı, bu oranlar resmen yuh dedirttirdi.hep öyle bir beklenti içindeyiz artık gerçekleşssede bir rahatlasak 🙂
aynen öyle bu oranlarla beraber bu güzelim bölümlere gerçekten yazık oluyor ,sen hala vadiyi izliyomuydun 🙂Aslında bu bölüm harikaydı, bu oranlar resmen yuh dedirttirdi.![]()
İzliyorum fakat bu 3 haftadır geriden takip ediyorum. Forumda bayadır aktif değildim.aynen öyle bu oranlarla beraber bu güzelim bölümlere gerçekten yazık oluyor ,sen hala vadiyi izliyomuydun 🙂
senide aramızda görmek isterim eğer imkanın varsa perşembe akşamı yorumlarını okumaktan keyif alacağımı düşünüyorum, bekleriz yani aga 😀İzliyorum fakat bu 3 haftadır geriden takip ediyorum. Forumda bayadır aktif değildim.
Hep sınavlar yüzünden. [emoji20]
Yorum'da yapamıyorum bu nezih ortama...
eğer memati olsaydı akif bukadar ön planda olmazdı buna eminim herkese artistlik taslasa bile mematinin yanında mum gibi dururduayyy zaman zaman düşünüyorumda mematinin ölmesi çok yerinde olmuş
memati varken bu kgt denilen ergen topluluğu abdülheyelre yaptıkları artistliği mematiye yapamazdılar mematiciğim her bölüm tokatlardı bunları hahahaha
ayoll özellikle akif denilen vampir kılıklı şey mematinin olduğu yerde bukdar rahat patron havasıdna takılamazdı memati her bölüm döverdi bu akifi
tamam gürkan bey isteğiyle ayrıldı ama eğer ayrılmasaydı bu akifle kgt ekibiyle memati aynı anda vadide olamazdı bence yinede insan düşünmeden edemiyor acaba memati çıkmasaydı akifle ne olurdu diye![]()
abdülhey ve cahit bile mematiye abi derken kaldıkı memati polata abi demeyen tek kişiydi usta diyordu akifin mematiye memati diyip artistlik yapması olmazdı yaa bence cnm akif ve kgt memati oslaydı pusuya dahil olmazdı ahh gürkan bey çıkmasa belkide bu ergenler başımıza bela olmayacaktı 🙂🙂🙂eğer memati olsaydı akif bukadar ön planda olmazdı buna eminim herkese artistlik taslasa bile mematinin yanında mum gibi dururdu![]()
abdülhey ve cahit bile mematiye abi derken kaldıkı memati polata abi demeyen tek kişiydi usta diyordu akifin mematiye memati diyip artistlik yapması olmazdı yaa bence cnm akif ve kgt memati oslaydı pusuya dahil olmazdı ahh gürkan bey çıkmasa belkide bu ergenler başımıza bela olmayacaktı 🙂🙂🙂