29 Kasım 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kiraz Mevsimi toparlanmış ve tüm gruplarda artış yaşamış. Total ve Abc1'in 1.si olmasıda çok güzel.

Kertenkele güzel sonuçlar almış. Bu tarz Benim'de düşmüş gibi ama oranları güzel ve AB'nin en çok izleneni. Tebrikler.

Urfalıyam Ezelden artmış. Güllerin Savaşı'nı baya etkilemiş gibi. GS 5'in altında tüm gruplarda. Kanal D'den şutlama operasyonu gelebilir.:)

Herkesin tahmin ettiği gibi kiraz mevsimi yükseliyor . oykuye haftaya araba carpar olmadi ucurundan duser o da olmazsa ayaz tecavuz eder falan filan ))))

Benim
tahmin ettiğim gibi kerten kele saatini uzatıp 3.5 saat gibi uzun sure ekranda kalmasına rağmen düşmeye devam.

Bu tarz benimin havası yavaş yavaş bitiyor. Urfalı yım ezelden reyting sevmedi guzelden )) gullerin savaşı yaprak dönüyor kış geldi artik)) kanal d bin elinde dizi kaldı mi acaba​
Hafta ici aldigi reytinglerde gaet guzel elmede 5ustu yine guzel batdi demen sacma cunki 1ciler sonucta kanala servet dagitiyomu dagitiyo kanali haftanin 6gunu izletiyomu izleytiyo bosa laf gerek yok

Güllerin Savaşı çok kötü gitmiş. Hiçbir grupta 5'in üstünde değil. Kanal D Hayat Yolundayı harcamadan önce bunu ve yarın büyük hezimet yaşayacağı Şeref Meselesini yayından kaldırsın :)

Kiraz Mevsimi artş yaşayarak 2 grupta zirvede yer almış ve çok iyi gitmiş. :D Bölüm heyecanlıydı cidden, tebrikler. :D

Kertenkele iyi gidiyor. ATV'nin yeni başlayan ve tutan tek işi.

Sungurlar düşmüş. AB ve ABC1'de zaten çok kötü.

Bu Tarz Benim gayet iyi gitmiş. AB'de zirvede yer almış, tebikler. :D

Güllerin Savaşı düşüş yaşıyor 2 haftadır. Umarım artış yaşar da Kanal D bunu da harcamaz.

Urfalıyam Ezelden gününe rağmen iyi gidiyor. Biraz daha artış yaşarsa sorunsuz devam eder bence.

Beni Böyle Sev AB'de fena gitmemiş. Ama kesinlikle daha fazlasını hak ediyor.

Sungurlar geçen haftaya göre oranlarını azaltsa da iyi gidiyor. Bence ileriki haftalarda reytingini yükseltecektir.

Kertenkele'de reytinglerini geçen haftaya göre düşürmüş. Ben, dizinin yükseleceğini düşünmüyorum. bu oranlarla devam edecektir.

Kiraz Mevsimi nihayet eskisi gibi Total'de birinciliği yakalamış. Bu birinciliğin uzun süreceğini düşünmüyor olsam da tebrik ederim diziyi.

Urfaliyam Ezelden fena oranlar almiyo, dizi Ab'de oranlarini arttirmis diger gruplarda ise korumus reytinglerini, boyle devam ettigi surece sorun olacagini sanmiyorum.
Gullerin Savasi fena degil ama kanalin ne yapacagi belli olmaz.

Bu arada Urfaliyam Ezelden yeni kanalini sevmedi gibi dusuk gidiyor transfer fiyasko cikti Show tv yerinde almamis diziyi ankaranin dikmenide ne iyiki show almadi ve kendi projeleriyle resmen kanallarin nefesini kesiyor ve basit ucuz yapimlarla bide ahahha

Bu arada Urfaliyam Ezelden yeni kanalini sevmedi gibi dusuk gidiyor transfer fiyasko cikti Show tv yerinde almamis diziyi ankaranin dikmenide ne iyiki show almadi ve kendi projeleriyle resmen kanallarin nefesini kesiyor ve basit ucuz yapimlarla bide ahahha
Konusmak icin bence erken daha 2 bolum yayinlandi Totalde dustu Abde yukseldi ileride neler olacagi belli olmaz.

Konusmak icin bence erken daha 2 bolum yayinlandi Totalde dustu Abde yukseldi ileride neler olacagi belli olmaz.​
Yinede Kanal d de daha iyi izleniyodu yani Star da dusmesi ilginc oldu ama 2hafta derken sanki yeni diziymis gibi ahahha 10share altinda dizi yani Pek yukselcegin sanmam

Kiraz mevsimi oranları yükselmiş [emoji523] [emoji523] [emoji523] [emoji523] [emoji523]
@beyazsoy işte dün kiraz mevsimi saçma olayları bu yüzden göz yumdum bak reytinglerde total 1. Olmuş
Dizinin ab si düşüktü ama yükselmiş 2.olmus
:D
Dün kiraz mevsimi izleyemedim ama çok heyecanlıydı fragmanları
Tebrikler dizime [emoji523] [emoji523] [emoji523]

Bu tarz benim twitter da herkes eleştiriyo ama nedense herkesde izliyor :F [emoji139] [emoji140] [emoji126] [emoji126]

Urfalıyam ezelden çok iyi değil ama bitmesin bence :D [emoji560] [emoji559] [emoji558]
Kertenkelenin cemaaatin tepkilerinden dolayı aldığı gazda bitmek üzere yakinda düşer [emoji222] [emoji222] [emoji222]

Gülllerin savaşı düşüyor gittikçe kiraz mevsimini düşürüp bu bu diziyi övenler ne diyecek acaba bu duruma ?????
Bugünde döktürmüşün.:)

Konusmak icin bence erken daha 2 bolum yayinlandi Totalde dustu Abde yukseldi ileride neler olacagi belli olmaz.
Yinede Kanal d de daha iyi izleniyodu yani Star da dusmesi ilginc oldu ama 2hafta derken sanki yeni diziymis gibi ahahha 10share altinda dizi yani Pek yukselcegin sanmam
Nasilsa ama ben yinede boyle konusmani dogru bulmuyorum.

Bu Tarz Benim'e tebrikler. Bir "sorunlu" olarak çok mutluyum. :)))))

Kertenkele de iyi gitmiş tebrikler. :)

Son düzenleme: