Onun farkindayim zati dizimj el birligiyle cokerttiler sike var bu isteHerkes için haftasonu daha iyi oluyor, hafta içi yoğunluk var çünkü...
Perşembe de olabilir ??@gözlemci cuma yapma pazar yap süper olur ama cumarteside yapma benim dizim cokuste bu aralar bi darbede sen vurma garibime
bence pazar günü yağ çığlıkla ikisini benim günü 1 günde 2 dizi farklı hayatları da pazartesi yaparsın
TeşekkürlerHayırlı olsun
Persembe yap o zaman 😉Perşembe de olabilir ??
Teşekkürler
sana kalmış ama cuma yapma agaPerşembe de olabilir ??
Teşekkürler
Ortalık kızışsın işte daha ne istiyoruz 🙂
Demek izliyordun ona benzer birşey ama birinin başından geçen bir olayı ele alıcam resimde zaten temsilidir
Karakter tanıtımı falan olucak eklerim belki...
@gözlemci dizi daha başlamadan başrol değişikliği olsun benceAaa Canan Ben olmalıyım başrol @gözlemci
@Nisa yla ben daha çok yakisirim tabi ben oynuycaksam dizide ama ikinizde basrol olun bence anca yetersiniz bana ( basrolsem eğer 😉 )
Saolcumartesi de yapma aga @cookies'in dizisi var
tamam aga iyi seçim olmuş farklı hayatları ne zaman başlatacaksın ? çığlık bitince mi ?Pazartesi olucak
Seni zaten seçmemiştim pikaçuu ismin uymuyor Çiğdem kısa ve düz isim olmalı Nisa gibi..
Evet Çığlık Bitince gerçi salı bitiricem Çığlığı Perşembe de Farklı Hayatlar başlartamam aga iyi seçim olmuş farklı hayatları ne zaman başlatacaksın ? çığlık bitince mi ?
yok yok şekerim sen daha uyumlusun gözlemcide senin ismidne bir isim arıyormuş zaten hadi hayırlı olsun ozaman ücretide siz aranızda konusunPazartesi olucak
Seni zaten seçmemiştim pikaçuu ismin uymuyor Çiğdem kısa ve düz isim olmalı Nisa gibi..
sende kaşınma bence @gözlemci yoksa senaryonu elinden alırız sen dışarda kalırsınAyarlarız belki ikinizde olmazsınız belki alt rol olursunuz
tamam hayırlı olsun agaEvet Çığlık Bitince gerçi salı bitiricem Çığlığı Perşembe de Farklı Hayatlar başlar
Yok artık 😱😱sende kaşınma bence @gözlemci yoksa senaryonu elinden alırız sen dışarda kalırsın
Sağol aga teşekkürlertamam hayırlı olsun aga
Bekle bakalım ..Konu çok sert olmuş. Bekliyoruz.