Çiğdemin Zoraki Evliliği 10. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Çiğdem -

Artık ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyordum Selimim beni çok çabuk unutup sevgili yapmıştı kendisine yani tamam bende Envere yan gözle bakmış olabilirim ama öpüşmedik bile biz onla.Birde Selimim tekerlekli sandalyedeydi bu durumada yıkılmıştım Selimimi bu hale getiren babamdı o olmasaydi ben Selimimle gayet mutlu mesut yaşayacaktım ve Selim sağlıklı olcakti.

Birden bire Enverle Canın kollarını itip ayağa kalktım ve yürümeye başladım.
Herkes bana bakıyordu bunu hissedebiliyordum ama ben onlara bakmıyordum çünkü onlara bakınca daha çok aglayacaktim.
Pesimden Enverle Canın geldiğini hissettim onlara dönüp ağlamamaya çalışarak "Sakın peşimden gelmeyin benim işim var " dedim ve onlara bakmadan yürümeye başladım.

Hastanenin dışına çıktığımda temiz havayı içime çekerek gerindim gözlerimi sildim ve arabama bindim.Sonra arabadaki dikiz aynasından faydalanarak makyajımı tazeledim o adam beni güçsüz gormemeliydi.
Tam arabamı sürecekken arka kapı açıldı.

Offf Ben bu Can ve Envere pesimden gelmeyin demedim mi diye düşünerek arkaya döndüm gelenler Enverle Can değil abimle Gizemdi...

1 Saat Sonra - Emres Holding -

Arabayı emektar valemize verip Gizemle abime döndüm : "Siz beni kafeteryada bekleyin ben birazdan gelirim " dedim ve asansöre bindim.
Babamın katına geldiğimde sekreter bozuntusuna bakmadan en havalı yürüyüşümü yaparak babamın kapısına doğru yürüdüm ve kapıyı çalmadan açtım.

Heralde büyük bir toplantı yapıyorlardı bütün çalışanlar burada olduğuna göre.
Ben iceriye girerken herkes bana bakti ama ben babam olcak herife bakıyordum oda bana bakıyordu.
Çalışanlara dönüp "Toplantı bitmistir gidebilirsiniz" dedim.Calisanlar "Ama Çiğdem hanım ... " gibi seyler söylemeye başladılar onlara aldirmadim "Defolun dedim size" diye bi kez daha bağırınca herkes odayi terk etti.Bende kapıyı kapatıp babama doğru döndüm yine her zamanki takım elbisesini giymisti ve cok yakışıklıydı.
Konuscağını hissedip dudağına parmağımı koyup "şişşt konuşma sırası şimdi bende " dedim kafayı yemistim ve bu babamin yüzündendi.
Onu duvara fırlattım ve boğazını sıkmaya başladım bi yandanda bağırıyordum "Senin yüzünden ne haldeyiz biz oglunu evlatliktan reddettin baba sevgisinden uzak kaldı beni zorla evlendirdim sevdiğim adam hemen başkasını buldu simdi ben napıyım ha napıyım ? " diye.
Babam kıpkırmızı olmuştu ama bunj hakediyordu. Boğazını sıkmayı bırakıp elime ilk gecen seyi - maket bıçağını koluna -aslında kalbine saplicaktim ama hem degmezdi hemde o benim babamdi- sapladim...

Nisa -

O mafya bozuntusu adam yüzünden eski sevgilime bi sürü açıklama yapmak zorunda kalmıştım en sonundaysa bana tokat atıp benim yanımdan ayrılmıştı.
Ama bende Nisaysam bunun sebebine- Kaan Sonmeze- gününü gosterecektim.

Bi hışımla adamın odasına daldığımda bana keyifle gülümseyip "Bende seni bekliyordum noldu halettin mi bizim işi ? "dedi Hay Allahım ya ben simdi gösteririm sana işi diye içimden söylenerek adama doğru yürüdüm. Onun üstüne oturdum. O "Tipim değilsin küçük kalk üstünden " dedi iyy pislik onu sevdiğimi düşünecek kadar aptal iste ama ben ondan ölesiye nefret ediyordum onun boğazını sıkmaya başladım evet adamın boğazını çok güzel bi sekilde sıkıyordum bu çok iyi bir stres atma yöntemiydi en sonunda adam bana kafa attı ve kendimi yerde buldum sonra benim üstüme çıkıp sinirle "Sen kimsin ki beni öldürmeye çalışıyorsun sen şimdi görürsün seni ve kardeslerini bodruma kapatiyimda aç susuz kalın görün gününüzü " dedi ve benim boğazımı sıkmaya başladı....

Çiğdem - Aksam -

Bu Kaan denilen herifin herkesi masada toplama huyu yüzünden hepimiz yemek masasının etrafına dizilmis oturuyorduk ki telefonuma mesaj geldi mesajı açtım ve okumaya başladım
"Bodrum kata gel özledim seni -Enver "
İçim bi hoş olmuştu Enver beni bodtuma çağırıyordu acaba gitsem mi gitmesem mi diye düşünürken ayağa kalktim ve yürümeye başladım ben yürürken Kaan amca ( baba ! ) "Nereye gidiyorsun Çiğdem gelde otur şuraya gelinimle iki sohbet edemedik daha " dedi peh iki sohbetmis sen gelininin boğazını sıktın bey amcaa ! Diye içimden saydırırken "Tuvalate gideceğim baba" dedim gülümseme zahmetine bile girmeden.

Bodruma indiğimde etrafta kimse yoktu Allah Allah nerde bu Enver diye düşünürken arkamdan bir el beni kavradi ben tam çığlık atacakken ağzımı eliyle kapadı ve "Şişşt benim Enver " dedi.
Oh şükür Allahıma bende neler neler sanmıştım.

Beni kucağına aldı ve arkadaki odaya taşıdı.
Beni koltuğa yatirirken ceketini çıkardı ve yanima yattı "Korkmana gerek yok canım seninle hiçbir şey yapacağım çünkü ben sana aşığım .." dedi yüzünü yüzüme yaklastırırken.
Benim nutkum tutulmuştu bana daha önce hiç böyle şeyler yapan olmamıştı Enver bana ilklerimi yaşatıyordu bana "Ben sana aşığım" cümlesi daha önce hiç bu kadar güzel ve içten gelmemişti.
Yüzümü onun yüzüne yaklaştırdım ve dudağına yapıştım evet ben Çiğdem bir adamı öpüyordum hemde utanmadan !
Biz öpüşürken kısık kısık "İmdat orada birileri var mı ? " diye sesler gelmeye başladı kulağıma ve Enveri üstümden attım o "Ne oldu Çiğdemim ,Sümbülüm , bebisim , nar tanem nur tanem, hayatımın anlamı , tek aşkım" dedi .Normal zamanda olsa bu sözleri duyunca yerin dibine girerdim ama şimdi durum farkliydi.
Envere "Susta dinle " dedim ve ikimizde sessizce dinlemeye başladık "İmdat yardım edin orada kimse var mı ? "
Envere korkuyla bakmaya başladım Enverde duymuş olcakki sessizce "Evet buradayız siz neredesiniz ? " diye sordu.
Karşı taraf "Bilmiyorum ama burası çok karanlık ve açız susuzuz bize yardım edin " dedi.
Ben iyice korkmaya başlamıştım ama oradaki kişilerin yardıma ihtiyaçları olabilirdi.
Enver "Lütfen konusmaya devam edin sizi bulacağız " dedi.
Karşı taraf "Konuscak halim kalmadı abimle kardesim de baygın halde yatiyorlar lütfen yardim edin" dedi.
Ağlamaya başlamıstım Kaan Sönmez miydi bunu yapan ? diye düşünürken Enver bana döndü tam konuscaktı ki karşı taraf şarkı söylemeye başladı yani mirildanmaya başladı .Biz de bunun bir işaret olduğunu düşünüp sesin geldiği yönü teyit etmeye çalışıyorduk biraz sonra sesin nerden geldiğini anlayınca bembeyaz kesildim Envere "Ses halının altından geliyor " dedim.
O bana bakıp "Gerçekten mi ? " dedi o da korkmaya başlamıştı gözlerinden anlamıştım.
Ben "Evet hadi " diyerek halıyı kenara ittim ve yeri incelemeye başladım.
Biraz inceleyince burada bir kapak olduğunu anladım ve dehşete düşmüş bir sekilde ve sessizce "Burada bir kapak var Enver ama kilitli açamıyorum " dedim.
Enver de gidip bir cekmeceyi açtı ve içinden çekici çıkarıp geldi.Anahtarlari bulmamıza vakit olmadığı için ses etmedim ama ya çekiçle eline vurursa kıyamam ben diye düşündüm.
Enver "Ya Allah Bismillah" diyip çekiçle kilide 5-10 defa vurdu ve kilit kırıldı.
Daha sonra çekici yere bırakıp kapağı açtı.
Kapağın altındakini görmemle şok oldum bugün Selimimi öpen kız , kucağında bir çocuk ve hemen yanlarinda baygin halde yatan yakışıklı bir adam vardı...

Dizideki rol dağılımı söyle : Yan rollerden biri bir bölüm rol alirsa gelecek bölüm olmuyor :)

DİZİNİN 1. SEZONU EN AZ 25 EN ÇOK 50 BÖLÜM SÜRECEK VE KONU KALIRSA 2. SEZONDA OLACAK !!!!

Son düzenleme:
@Çiğdem- @destere @pompy @halukerogluFOX
@eros @beyazsoy @Yiğitt (Seni hastaneden aldilar merak etme bu bölüm yoktun ama varsın gelecek bölüm :)
@yigit_00 (gelecek bölüm rolun var :) )
@sokak sanati @ABAY_06 @sürgünüm @Tzira ( Snde varsin gelecek veya sonraki bolumlerde @Çiğdem- in universite arkadasi olarak :)
@Ice_Cool_23 (adını yine unuttum soylermisin senide ekliycektim ya üniversiteye :)
@kvp-medya
@aserat54

@Nisa
@EnveR @MelankoliK
@xemrexxx @monsion15
@gözlemci @Harunnn60 @KayıpSehir
@Bully @baranelif @-potterhead- @ufuker
@mrt-06 @Cengo

@gizem ak @vadikızı

aaaaaa adam @Nisa ya kafa atıyor 😱😱😱😱
hemen diğer bölüm intikamını alıcam tatlım kimse bebeğime dokunamaz :kizgin::kizgin::kizgin:

@*YıldırıM* beğendigine sevindim :)
Evet oyle bir bi sahne vardi orda da ama ordaki daha farkliydi burdaki daha gizemli gerilimli bisey oldu @Nisa @gözlemci ve @sokak sanati na neler olcak gelecek bölüm gorcez :)

@Çiğdem- o adam dedigin @KayıpSehir 😉
Ne var yani oda bogazini sıkmaya çalıştı adamin ama hos adamda babasi @aserat54 u kaçırmışti @Nisa nin :)
Al al bakalim neler neler olcak sende @xemrexxx e maket bıçağı batirdin bi guzel pataklayip :A

Çok iyi yazıyorsun. Ellerine sağlık ve itiraf ediyorum konuyu ancak bu bölüm anlayabildim :D :D
Bu arada sadece bir bölüm rolüm olmayacak değil mi? :(

Çok iyi yazıyorsun. Ellerine sağlık ve itiraf ediyorum konuyu ancak bu bölüm anlayabildim :D :D
Bu arada sadece bir bölüm rolüm olmayacak değil mi? :(
Saol begendigin icin :)

Bende asıl konuya bu bölüm gectim zati @Çiğdem- ve EnveR neler neler yapcaklar @KayıpSehir in arkasindan çünkü KayıpSehir bide Enverle @kvp-medya nin annelerini öldürmustu :)
@Nisa ile @Çiğdem- kankicamping bile olabilirler sonradan :A

Hayir @yigit_00 :) snn rolun olcak ama nereye koycam seni bilemiyorum bakalim :)

Ya ben forumdakilerin gerçek isimlerini bilmiyorum. Kimi kim oynuyor?
Dizide herkes forumdan ama sana bunu nasil acikliycam bilmiyorum :)

@sokak sanati : bebek karakteri (nisanin elindeki )
@gözlemci : Nisa nin abisi :) ( Enis)
@aserat54 : @Nisa nin kacirilan babasi Eray :)
@KayıpSehir : Kaan Sönmez
@kvp-medya : Can Sönmez
Xemrexxx :emre
Bide @Tzira gelcek : Iraz rolunde ama o biraz beklesin :)
Bide bi karakter daha sokcaktim ama aklima geldide ben seni @Tzira nin yenj sevgilisi yapiyim :Z

Ya ben forumdakilerin gerçek isimlerini bilmiyorum. Kimi kim oynuyor?
Dizide herkes forumdan ama sana bunu nasil acikliycam bilmiyorum :)

@sokak sanati : bebek karakteri (nisanin elindeki )
@gözlemci : Nisa nin abisi :) ( Enis)
@aserat54 : @Nisa nin kacirilan babasi Eray :)
@KayıpSehir : Kaan Sönmez
@kvp-medya : Can Sönmez
Xemrexxx :emre
Bide @Tzira gelcek : Iraz rolunde ama o biraz beklesin :)
Bide bi karakter daha sokcaktim ama aklima geldide ben seni @Tzira nin yenj sevgilisi yapiyim :Z