Tilki Andrei Banka Soygunu

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
Tuzla Belediyesi'nde çekmişler sahneyi görünce şaşırmıştım :D Tilki'nin şanına yakışır bir sahneydi hele o selfie'si :D

Çok güzel sahneydi tabiki tilki reiste süper oynadı özellikle selfie çekmesi tek kelime ile süperdi.

2 tane eski vadi müziği bu bölümde tilki andreide kullnıldı ve çok yakıştı bence ayrıca karanlıkta bankaya girip yürüdüğü sahnede orhan edip ertük karizmasını konuşturuyor o ne soğuk kanlı yürüyüştür öyle benim kanımı dondurdu vlla :F:F:F

mükemmel yetenekli süper bi oyuncu karakteri öyle bi yansıtıyor ki karizmatik yani bu adama ne kadar övgüler dizsem az kalır
selfisi efsaneydi o gülüş :kiki:

benim dünkü bölümde en çok beğendiğim adamdı adamım yaa altınlarla selfiside on numaraydı :D

mükemmel yetenekli süper bi oyuncu karakteri öyle bi yansıtıyor ki karizmatik yani bu adama ne kadar övgüler dizsem az kalır
selfisi efsaneydi o gülüş :kiki:
benim dünkü bölümde en çok beğendiğim adamdı adamım yaa altınlarla selfiside on numaraydı :D
Çok güzel sahneydi tabiki tilki reiste süper oynadı özellikle selfie çekmesi tek kelime ile süperdi.
Tuzla Belediyesi'nde çekmişler sahneyi görünce şaşırmıştım :D Tilki'nin şanına yakışır bir sahneydi hele o selfie'si :D
selfiede sadece ağzını açıp poz verse yetiyordu hahahah ama bu kahkaha atarak foto çekiyor on çok koptum bende yanı sankı video çekiyormus gibi ayoll kahkahanıdamı fotoya çekmeye çalısıyorsun :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp