Urfalıyam Ezelden'de Ayrılık Var!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
Star TV'nin başarılı dizisi Urfalıyam Ezelden'den haber var!

Dizide bir ayrılık yaşandı. Öykü Gürman'ın hayat verdiği Ceylan'ın en yakın arkadaşı olan İnci rolünde karşımıza çıkan Eylem Yıldız, yapımın yeni bölümlerinde yer almayacak. İnci karakteri senaryo gereği çalıştığı şirket tarafından yurt dışına gönderilirken dizideki ömrü sadece 4 bölüm süren Yıldız'ın neden diziden ayrıldığı ise merak konusu.

Urfalıyam Ezelden, yeni bölümleriyle her Cumartesi akşamı 20.30'da Star'da!

5d756754d9224a7b13a891bf506acf13l.jpg

Rolü bitmiştir bence herseyden bir neden aramamak lazım gerçi herkese hak veriyorum son günlerde başrol oyunları yan oyuncular patır patır ayrılıyor ))

Rolü bitmiştir bence herseyden bir neden aramamak lazım gerçi herkese hak veriyorum son günlerde başrol oyunları yan oyuncular patır patır ayrılıyor ))
Büyük ihtimalle maliyeti kısmak için diziden ayrıldı. Oyuncuların da ücreti indirilmişti, bu ve bunun gibi bir-iki yan rolü atmak istemişlerdir herhalde... :)

Geçmiş olsun. Diziyi çokda olumsuz etkilemez gibi.:)

Geçmiş olsun. Diziyi çokda olumsuz etkilemez gibi.:)

Diziye pek de bir etkisi olmayacağını düşünüyorum. Yine de geçmiş olsun diyelim.

Zaten dizide etkisi yoktu ama olmadığı haftada bile jenerikte adı vardı belli olmaz bence.

Zaten dizide etkisi yoktu ama olmadığı haftada bile jenerikte adı vardı belli olmaz bence.
Büyük ihtimalle maliyet yüzünden çıktı. Oyuncular fiyatlarını indirmişti, hikayede büyük bir etkisi olmayan karakterler de çıkarıldı. Yine de ucu açık bırakıldığı için reytingler yükseldikçe dönebilir gibi... :)