ay yapımdan da bu beklenir zati .ssAy yapım'a olan sempatikliğimle bile destekleyesim gelmiyor
"Evet efendim, sepet efendim, emredersiniz sultanım" derse anca kurtarır![]()
ay yapımdan da bu beklenir zati .ssAy yapım'a olan sempatikliğimle bile destekleyesim gelmiyor
"Evet efendim, sepet efendim, emredersiniz sultanım" derse anca kurtarır![]()
Ne bekleniyor???ay yapımdan da bu beklenir zati .ss
Sen Burak Özçivit'e toz kondurmazdın, hayrola.ay yapımdan da bu beklenir zati .ss
toz kondurmazdın ne demek loSen Burak Özçivit'e toz kondurmazdın, hayrola.![]()
uyduruk bir senaryoNe bekleniyor???
Sevdiği kişiye karşı yapılan olumsuz eleştri karşısında savunmaya geçen insan tribi.toz kondurmazdın ne demek lo
o cümlede zaten ay yapıma sitem doğru düzgün bir senaryo bile bulamıyorlar
uyduruk bir senaryo
kpa,kss,medcezir,karadayı son 4 dizisinin senaryosu zaten kötüydü bir de üstüne klişlerin paşası eklendi
KSS'yi daha geçen övüyordun yaatoz kondurmazdın ne demek lo
o cümlede zaten ay yapıma sitem doğru düzgün bir senaryo bile bulamıyorlar
uyduruk bir senaryo
kpa,kss,medcezir,karadayı son 4 dizisinin senaryosu zaten kötüydü bir de üstüne klişlerin paşası eklendi
kss nin kalitesini öviyidim üstüne dizi en iyikadroya sahipti (ay yapım içinde)+ en çok ülkeye satıldıKSS'yi daha geçen övüyordun yaaGünü birlikmisin sen yaa
![]()
hiç alakası yokSevdiği kişiye karşı yapılan olumsuz eleştri karşısında savunmaya geçen insan tribi.![]()
TİMS'le çalışırsa iyi oyuncu kral oyuncu Ay Yapımla çalışırsa tu kakaKSS'yi daha geçen övüyordun yaaGünü birlikmisin sen yaa
![]()
o cümlede burak özçivite laf etmedim ki siz nasıl anliyinizTİMS'le çalışırsa iyi oyuncu kral oyuncu Ay Yapımla çalışırsa tu kaka![]()