25 Kasım 2014 Salı ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1417024186.jpg

Amerika'da Salı'nın reytingleri belli oldu.

Dancing with the Stars final yayınıyla Salı'ya taşındı ve günün zirvedeki programı oldu.

8 PM kuşağında NCIS, ilk kez The Voice'u geride bırakmayı başardı.

Fox'un Masterchef'i ve komedi kuşağında pek bir değişiklik yok.

İşte bu Salı'nın reyting sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
08:00CBSNCIS2.4/815.69
NBCThe Voice2.3/79.18
ABCDancing with the Stars - Clip Show1.9/611.25
FOXMasterChef Junior1.5/54.04
CWThe Flash1.4/43.41
09:00ABCDancing with the Stars (9-11PM) - Final2.9/915.84
CBSNCIS: New Orleans2.3/714.2
FOXNew Girl1.3/42.77
NBCMarry Me1.1/33.75
CWSupernatural0.9/32.29
09:30FOXThe Mindy Project1.1/32.34
NBCAbout A Boy1.0/33.1
10:00CBSPerson Of Interest1.7/58.86
NBCChicago Fire1.6/55.96

şu ncislerin hepsi bitse amerikalılarda kurtulacak, ortalık ncis dolmuş :) ncis los angeles, ncis teksas , ncis oklahoma, ncis sanfiransisko, ncis bermuda şeytan üçgeni, ncis hawaai adaları ........

salı günü benim dizim yokmuş ,
@Forumdash la @Çiğdem- in süpernatürportakal adlı dizisi 0.9 da takılı kalmış bir bile değil :)

şu ncislerin hepsi bitse amerikalılarda kurtulacak, ortalık ncis dolmuş :) ncis los angeles, ncis teksas , ncis oklahoma, ncis sanfiransisko, ncis bermuda şeytan üçgeni, ncis hawaai adaları ........

@Forumdash la @Çiğdem- in süpernatürportakal adlı dizisi 0.9 da takılı kalmış bir bile değil :)
O dizinin reytinge ihtiyacı yok zaten yada kanalın :X Milyon izleyicsi 2m yada 2.5m+ kanal için kafi:X hatta süper ötesi:X

dizi 10 sezon bu reytinglerle devam etti cnm süpernaturala yetiyor bu reytingler ayrıca süperportakal değil ooo süpernatural :F:F:F

O dizinin reytinge ihtiyacı yok zaten yada kanalın :X Milyon izleyicsi 2m yada 2.5m+ kanal için kafi:X hatta süper ötesi:X
dizi 10 sezon bu reytinglerle devam etti cnm süpernaturala yetiyor bu reytingler ayrıca süperportakal değil ooo süpernatural :F:F:F
benim izlediğim bir dizi olsa bu oranlarla çoktan kaldırılmıştı bende şans yok :) sizin diziler 0.1 alsa bile reytingsizde idare ediyor, benim dizim 1 e düştüğü zaman @OzaN koşturarak geliyor kötü haberi vermek için :))

benim izlediğim bir dizi olsa bu oranlarla çoktan kaldırılmıştı bende şans yok :) sizin diziler 0.1 alsa bile reytingsizde idare ediyor, benim dizim 1 e düştüğü zaman @OzaN koşturarak geliyor kötü haberi vermek için :))
CW dizisi izlememekle hata yapıyoruz galiba. :D