Hayat Yolunda Bitiyor mu?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,227
Puanı
1,060
Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Yolunda'dan yeni bir haber daha var!

Hafta başında dizinin fişinin çekilmek üzere olduğu konuşulmuştu. Dedikoducu Çocuk'un attığı tweet'e göre dizi, yakın zamanda sona erecek. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümün aldığı reytingler, dizinin kaderini belirleyecek. Eğer dizi reytinglerini arttırırsa bir süre daha devam edecek, reytinglerde herhangi bir kıpırdanma olmaması durumunda ise bitirilecek. Buna göre Şeref Meselesi'nin günü değiştirilecek veya yeni dizi Poyraz Karayel Çarşamba akşamına yerleştirilecek. Dizinin pt-2'de devam etmesi ihtimali ise şimdilik bulunmuyor gibi.

Başrollerinde Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, İpek Karapınar, Burak Yamantürk, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Ceyda Tepeliler, Yıldıray Şahinler ve Ediz Hun'un yer aldığı dizi, bir hastanede çalışan doktorların yaşadığı olayları anlatıyor.

Hayat Yolunda, yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!

şşşş.jpg

Umarım bitmez şaka maka bu dizi biterse bu sezon izlediğim dizilerden ilk kez birisi bitmiş olacak :(
(Kocamın ailesi , Kiraz mevsimi , o hayat benim bunlar tuttu )

Yeni bir şey yok ki haberde dedikoducu çocuk 3 gün önce atmış tweeti. :)

Yarınki reytingler çok önemli umarım yükselir dizi. :(

Yeni bir şey yok ki haberde dedikoducu çocuk 3 gün önce atmış tweeti. :)

Yarınki reytingler çok önemli umarım yükselir dizi. :(
Bugün bir tweet daha atmış... :)

Ayrıca yeni bölüm konuda da yazdığı gibi bu akşam. Daha dizinin gününü bilmiyorsun... :A

Urfalıyam Ezelden için de sanki kaderi belirleyen son bölüm reytingleri olacak gibi bir şey söylenmişti ve doğru çıkmıştı. Bence Hayat Yolunda için de aynı şey olacak.

Birkaç haftaya bitecek bence, hatta çekimleri bile durdurulmuş olabilir.

Yanlız zirvede olan bir dizi hala nasıl kanalı tatmin etmiyor anlamıyorum bu kadar aç gözlülük fazla...

Tüm ekibe teşekkürler şimdiden. Bu akşam diziyi Pompy yazsa bile kurtalamaz.:F Yani Kanal D tüm gruplarda 6-7 istiyor muhtemelen oda çıkmaz bu diziden.:)

Bitmeyebilir yinede olumlu düşünmek lazım
Böyle haberler çıkıp da bitmeyen dizi olmadı. Yalan Dünya, Bana Artık Hicran De, Benim Adım Gültepe, Urfalıyam Ezelden(Kanal D için bitti) yine aynı haberler bu diziler içinde çıkmıştı sonları malumun. :)

Bitmesini tabii ki istemem orası ayrı...

İnşallah bitmez, eğer bugün KPA olmasaydı izlerdim. Bu yıl Gönül İşleri'nden sonra en sevdiğim yeni dizi :)

Kanal D, her dizi için en az 6 reyting filan istiyor. Bu reytingleri alamayanları da bitiriyor. Büyük ihtimalle dizi bitecektir. Bu arada diziye sebebini bilmediğim bir gıcıklık var. Ama yine de dizi sevenler için üzüldüm. Geçmiş olsun @Harunn60