'Maral' Dizisinden Yılbaşı Süprizi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Tv8'in merakla beklenen yeni dizisi Maral'dan izleyiciye süpriz var!

Başrollerinde Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin bulunduğu dizinin yapımını Tv8 İç Yapımlar üstleniyor. Dizinin senaryosunu Kerem Deren yazıyor. Diziden ise izleyiciye bir süpriz var. Dizinin ilk tanıtım fragmanı yılbaşı gecesi 00.00'da yayınlanacak.

Maral'ın merakla beklenen ilk tanıtımı yılbaşı gecesi 00.00'da Tv8'de!
thumbnail_1416507340.jpg

kurt seyit sura da Gecen Yilbasi Dansmi etmislerdi ne bosa caba Gerek yoktu

Yılbaşı akşamı TV8'deyiz öyleyse. Hadi hayırlı olsun, merakla bekliyoruz diziyi. :)

Bende merakla bekliyorum diziyi. :)
İki sevdiğim oyuncu aynı dizide, güzel bir fragman kanalın Tv8 olmasına rağmen diziyi etkiler bence. :)

Yılbaşında tanıtım yayınlanacak, Mart'ta başlayacak. :F E bunun aynısını yaptılar Kurt Seyit ve Şura'da ama pek faydası olmadı. :F

Benim de aklıma Kurt Seyit ve Şura geldi, kaderi benzemez inşallah... :)

Tanıtım yine sosyal medyayı sallar, ama önemli olan reytingler. Başarılar diziye... :)

Çok güzel bir anda başlıyormuş.:Z Bekliyoruz Maral'ı. Kesin seveceğim diyorum çünkü hem Aras hemde Kerem Deren ile Pınar bulut var.:bhr:

Kurt Seyit ve Şura'daki taktiği izleyecekler o zaman. KSVŞ'de de Maral'daki, gibi herkes tarafından bilinen 2 oyuncu vardı, Maral'da da öyle. Umarım kaderleri de aynı olmaz.

herkes ksş ye değinmiş ama bence pek bir benzerlik olmaz ksş gibi görkemli-pahalı bir yapım imajı yaratamazlar acun o ka para harcamaz:X

dizi zaten yayınlanacağı güne ergenik dizi yoksa tutacaktır :X