Haklısın canım. Aslında olanlar da tam katılım sağlasa yetecek ama Bir nevi onun içinde açtımahhh belki üye olmadan forumda dolaşan kızlarıda üye olarak foruma çekmeyi başarabiliriz @Nisa tatlım daha çok bayan üye lazım bu foruma 🙂🙂🙂
Tek mesaj ile bırakma konuyu Iraz 😉Hadi bakalım konu açılmış madem hayırlı uğurlu olsun.
Aynen tatlım süper fikir. Hem konuyu genişletmiş oluruz @*Dream* Tuba Büyüküstün resimleri bile paylaşabilirsin@Tzira @*Dream* @gizem ak @Nisa
kızlar sadece sohbet etmek için değil ne düşünüyorsanız içinizi dökmek içinde kullanabilirsiniz burayı birşeymi anlatmak istiyorsunuz yada birşeymi düşünüyorsunuz başınızdan ogün birşeymi geçti yada bir dedikodumu duydunuz ne olursa buraya paylaşım yaparsak daha çok gelişir bu konu 🙂🙂🙂
ayyy sadece ikimizle sınırlı kalmaz umarım burası şimdiden öyle bir görüntü varAynen tatlım süper fikir. Hem konuyu genişletmiş oluruz @*Dream* Tuba Büyüküstün resimleri bile paylaşabilirsin
Tek mesaj ile bırakma konuyu Iraz 😉
dedikodu mu dedin dün Tuba emmy'de yarışıyor diye ilgi ona yoğunlaşınca Tuvana Türkay ınstagram hesabından 3 tane ödülünün fotoğrafını paylaşmış ayrıca 2 isimde birbirlerini takip etmiyorlar@Tzira @*Dream* @gizem ak @Nisa
kızlar sadece sohbet etmek için değil ne düşünüyorsanız içinizi dökmek içinde kullanabilirsiniz burayı birşeymi anlatmak istiyorsunuz yada birşeymi düşünüyorsunuz başınızdan ogün birşeymi geçti yada bir dedikodumu duydunuz ne olursa buraya paylaşım yaparsak daha çok gelişir bu konu 🙂🙂🙂
Evet işte böyle Nasıl gitsin , yorucu şimdilik kur sonu olduğu için tatildeyim ailemin yanına geldim yarın dönüyorum Yalova. Sen nerede yaşıyorsun ? Ne okuyorsun ? @Çiğdem- 'i tanıyorum da sen ve @*Dream* hakkında hiç bilgim yok. Tanıtın bakalım kendiniziİyi madem
Ben açayım bari muhabbeti: Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor hayat?
Hadi canım, kıskançlık Tuvana'yı Yer Gök Aşk ta izlemiştim. Oyunculuğu duble yapmacık Bu Tuvana ve Engin çıkıyor mu hala ?dedikodu mu dedin dün Tuba emmy'de yarışıyor diye ilgi ona yoğunlaşınca Tuvana Türkay ınstagram hesabından 3 tane ödülünün fotoğrafını paylaşmış ayrıca 2 isimde birbirlerini takip etmiyorlar
aynen cnm benimde tanımadığım tek bayan üyesin sanırım tanıt kendini çabukİyi madem
Ben açayım bari muhabbeti: Kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor hayat?
ayyy zaten tuvana geçen haftalarda tubaya benziyorum diye hava atıyordu ayoll kendimi ameliyatla tubaya benzettim demiyordadedikodu mu dedin dün Tuba emmy'de yarışıyor diye ilgi ona yoğunlaşınca Tuvana Türkay ınstagram hesabından 3 tane ödülünün fotoğrafını paylaşmış ayrıca 2 isimde birbirlerini takip etmiyorlar
Kıskançlık diz boyu hayır kıskanıyorsun bari bu kadar belli etme yaniEvet işte böyle Nasıl gitsin , yorucu şimdilik kur sonu olduğu için tatildeyim ailemin yanına geldim yarın dönüyorum Yalova. Sen nerede yaşıyorsun ? Ne okuyorsun ? @Çiğdem- 'i tanıyorum da sen ve @*Dream* hakkında hiç bilgim yok. Tanıtın bakalım kendinizi
Hadi canım, kıskançlık Tuvana'yı Yer Gök Aşk ta izlemiştim. Oyunculuğu duble yapmacık Bu Tuvana ve Engin çıkıyor mu hala ?
birde fotoğraflarının altına estetikle ilgili yorum atanları hemen engelleyip siliyor Tuba hakkında kötü yorum yapanlara hiç müdahale etmiyor fena takmış kafayı Tuba'yaaynen cnm benimde tanımadığım tek bayan üyesin sanırım tanıt kendini çabuk
ayyy zaten tuvana geçen haftalarda tubaya benziyorum diye hava atıyordu ayoll kendimi ameliyatla tubaya benzettim demiyorda
aynen cnm benimde tanımadığım tek bayan üyesin sanırım tanıt kendini çabuk
Kadın ne çekememişdedikodu mu dedin dün Tuba emmy'de yarışıyor diye ilgi ona yoğunlaşınca Tuvana Türkay ınstagram hesabından 3 tane ödülünün fotoğrafını paylaşmış ayrıca 2 isimde birbirlerini takip etmiyorlar
Ayrılsınlar bi zahmet. Ay Engin miyop falan mı ya ? Tuvana'nın ameliyatsız burnunu da hatırlıyoruz, hatırlamak istemiyoruz desek daha doğru olurKıskançlık diz boyu hayır kıskanıyorsun bari bu kadar belli etme yani
Paylaşımlarından anladığım kadarıyla Engin'le ayrılmışlar bence
Hukuk mu ? Ay ne güzel benimde hedefimdi de tabiki olmadı Çok memnun oldum bende Yalova Üniversitesinde Sosyal Hizmet okuyorum, aslen Malatyalıyım @*Dream* canım senden de alalım ?Tanıtayım madem Öğrenciyim, hukuk okuyorum. Daha ilk senem. Normalde İstanbul'da yaşıyorum ama İtalya'da okuyorum şu an. Yaklaşık 2 hafta önce 5 günlüğüne İstanbul'a geldim en son, şu an da 18 Aralık'ı iple çekiyorum okul tatil olacak da Türkiye'ye döneceğim diye.
Kadın ne çekememiş
Ayrılsın tabi Engin gibi yakışıklı karizmatik ve başarılı bir adamın yanına hiç yakışmıyor TuvanaAyrılsınlar bi zahmet. Ay Engin miyop falan mı ya ? Tuvana'nın ameliyatsız burnunu da hatırlıyoruz, hatırlamak istemiyoruz desek daha doğru olur
Hukuk mu ? Ay ne güzel benimde hedefimdi de tabiki olmadı Çok memnun oldum bende Yalova Üniversitesinde Sosyal Hizmet okuyorum, aslen Malatyalıyım @*Dream* canım senden de alalım ?
ooooooo italyada yaşıyorsun demek 🙂🙂🙂Tanıtayım madem Öğrenciyim, hukuk okuyorum. Daha ilk senem. Normalde İstanbul'da yaşıyorum ama İtalya'da okuyorum şu an. Yaklaşık 2 hafta önce 5 günlüğüne İstanbul'a geldim en son, şu an da 18 Aralık'ı iple çekiyorum okul tatil olacak da Türkiye'ye döneceğim diye.
Kadın ne çekememiş
:kızgın: Tuvana bir numaradir herkes onu sevmeliAyrılsınlar bi zahmet. Ay Engin miyop falan mı ya ? Tuvana'nın ameliyatsız burnunu da hatırlıyoruz, hatırlamak istemiyoruz desek daha doğru olur
Hukuk mu ? Ay ne güzel benimde hedefimdi de tabiki olmadı Çok memnun oldum bende Yalova Üniversitesinde Sosyal Hizmet okuyorum, aslen Malatyalıyım @*Dream* canım senden de alalım ?
Ayrılsınlar bi zahmet. Ay Engin miyop falan mı ya ? Tuvana'nın ameliyatsız burnunu da hatırlıyoruz, hatırlamak istemiyoruz desek daha doğru olur
amannn brakın o estetik güzeliniAyrılsın tabi Engin gibi yakışıklı karizmatik ve başarılı bir adamın yanına hiç yakışmıyor Tuvana
Valla canım istersen kız ama ben Engin ve Tubayı hiç yakıştırmıyorum. Tuba'nın hiç bir partnerini Tubaya yakıştırmıyorum. Bence bu projesinden sonra Kıvanç yada Burak Özçivit ile partner olmalıAyrılsın tabi Engin gibi yakışıklı karizmatik ve başarılı bir adamın yanına hiç yakışmıyor Tuvana