Canımm bursam yaa gelemedim gitti poff![]()
Sen nerde yasiyosunCanımm bursam yaa gelemedim gitti poff![]()
Çok güzel bir şehir, sıkılmassın.Canımm bursam yaa gelemedim gitti poff![]()
Yok canım ben Bursada yaşamıyorum ama geleceğim en yakın zamandaSen nerde yasiyosun![]()
Evett aynen öyle ben bir kaç kez mudanyaya gelmiştim güzel yer gerçekten ,en azından istanbuldaki şehir stresi yok ,yormuyor hayat insanı 🙂Çok güzel bir şehir, sıkılmassın.
Üstü: Dağ
Altı : Deniz
Iste nerde yasiyosun bn trabzonda yaşıyorum meselaYok canım ben Bursada yaşamıyorum ama geleceğim en yakın zamanda
Evett aynen öyle ben bir kaç kez mudanyaya gelmiştim güzel yer gerçekten ,en azından istanbuldaki şehir stresi yok ,yormuyor hayat insanı 🙂
İstanbulda -Sultangazi ilçesinde yaşıyorumIste nerde yasiyosun bn trabzonda yaşıyorum mesela![]()
Yuh çocuğum ne kadar karışık durummus 😉İstanbulda -Sultangazi ilçesinde yaşıyorum![]()
Beykoz/kavacık ilçesinde okuyorum
Sinopluyum fakat gitmiyorum çok sık
Çanakkalede tatil yapıyorum
Ahaha benden bu kadarAyrıca Türkiyenin diğer şehirlerinide gezmeyi düşünenlerden birisiyim 🙂 En yakın zamanda Sinop'a ordan Trabzona geçiş yapacağım
havaalanı için 😉
Hehehe aynen karışık benimm işlerYuh çocuğum ne kadar karışık durummus 😉
Çok harika gerçekten
Evet ,Nilüfer Belediyesi'nin yaptırdığı güzelliklerdendi...Nilüfer Belediyesi yapmıştı ya da ben yanlış hatırlıyorum.
Bursa'yı severim, ailecek bizim için önemli bir şehir. Anneannem Bursalı, annem Bursa'da ilkokul ve üniversiteyi okumuş, babam askerliğini Bursa'da yapmış.Anne tarafından çoğu akrabam Bursa'da yaşadığı için senede 3-4 defa gidiyoruz. Yaşamak için de ideal şehirlerden biri.
![]()
Tabikide.@eros uludağ Üniversitesi Güzel mi ?![]()
Çok şanslısinTabikide.
Ulaşım çok kolay metro var ,otobüsler 10 dakikada bir geçiyor.
Üniversitesi'nin içi iyi şehirin dışında fakat bütün sosyal Aktivite alanları o çerçevede.Tarih ve Arapça alanında çok ama çok iyi, Yeni bölümler seneye açılacak Edebiyat ve Coğrafya alanında.
Bursa'yı bilirsin nüfus fazla ,yeşillik bol, ortam var ,ulaşım çok rahat...
Uludağ Üniversitesi düşünüyorum![]()
Osmangazi meydan.
![]()
Gölyazi.