Yahu saçma saçma konuşma. Bu diziyi izleyipte beğenmiyorsan o senin kot kafalığındır.yazın o işkenceye maruz kaldım zati .ss
Şu sahneyi izlesene @xemrexxx hadi
Yahu saçma saçma konuşma. Bu diziyi izleyipte beğenmiyorsan o senin kot kafalığındır.yazın o işkenceye maruz kaldım zati .ss
ne ka cıvık bir sahneYahu saçma saçma konuşma. Bu diziyi izleyipte beğenmiyorsan o senin kot kafalığındır.
Şu sahneyi izlesene @xemrexxx hadi
İzlemediğin o kadar belli ki.ne ka cıvık bir sahne
ne alakası var .ss umur kurtla kadın konuşiyi sonra zeynep çamcı ile adam geliyi karşim karşim diyilerİzlemediğin o kadar belli ki.
Karşim karşim nedir ya Allah'ın ergeni. O sahneler o kadar güzel tasarlanıyor ki bunu senin gibi kot kafalar göremiyor. Olsun ben aldığı 1 reytingle mutluyum. Bize kaliteden ödün vermeden bölümler seyrettiriyorlar.ne alakası var .ss umur kurtla kadın konuşiyi sonra zeynep çamcı ile adam geliyi karşim karşim diyiler
keşke kanal d de olsaydı şu diziKarşim karşim nedir ya Allah'ın ergeni. O sahneler o kadar güzel tasarlanıyor ki bunu senin gibi kot kafalar göremiyor. Olsun ben aldığı 1 reytingle mutluyum. Bize kaliteden ödün vermeden bölümler seyrettiriyorlar.
Kanal D'de olsaydı daha da yüksek alırdı eminim. Ama orada başlamaması isabet olmuş. 100 bölüme kadar yolu var TRT'de.keşke kanal d de olsaydı şu dizi
Sağolasın Sonunda başladıŞeref Meselesi ortalama başlamış beklenildiği gibi 6-7 alamamış, Totalde de pek varlık gösterememiş .
İyi sonunda başlamış dizin ,gözün aydın @Cengo
Küçük Gelin iyi gitmiş, dün rastladım diziye Hanım Ağa çok sertti : '' O Yılan Bu Konağa Girmeyacağh ''
Karagül Tekrar da güzel oranlarla 15 .sırada yer almış.
Şeref Meselesi de 5 altına düşerse birden kendini başka kanalda bulabilirSağolasın Sonunda başladı
D Yapım'ın dizisi transfer de olamaz.Şeref Meselesi de 5 altına düşerse birden kendini başka kanalda bulabilir
övünülmeyecek dizi ab de en çok izlenen 2.dizi üstelik ağır abOHB AB'de de yine süper gitmiş tebrikler Gönül İşleri ile arasındaki fark azalmiş @xemrexxx övünülecek bi reytingi yok
(Oysa ben Gönül İşlerini izliyorum )
Onca tanıtıma onca reklama rağmen Şeref Meselesi ala ala bu reytingi mi almiş Dizinin tekrarını izledim belki 2.bölümde açılır ama ilk bölümü ben de çok beğenmedim. A.Ş.K dizisi gibi sonu intiharla bitti hemde baba borc batağında
Haftalığa bakmayacaksin diyen sendin bi araövünülmeyecek dizi ab de en çok izlenen 2.dizi üstelik ağır ab
haftalıktaki sıra bir şey ifade etmiyi dizi ab dizisi olmadıkça sonuçta küçük gelin de vadi de birçok diziden iyi sıralara gelebiliyor haftalıktaHaftalığa bakmayacaksin diyen sendin bi ara
ee yukardaki postta öyle demiyorsun haftalıkta 2.diye övünüyorsun. Ne dediğin belli değil git kendini bi toplahaftalıktaki sıra bir şey ifade etmiyi dizi ab dizisi olmadıkça sonuçta küçük gelin de vadi de birçok diziden iyi sıralara gelebiliyor haftalıkta
sadece 2.diye mi övünmüşümee yukardaki postta öyle demiyorsun haftalıkta 2.diye övünüyorsun. Ne dediğin belli değil git kendini bi topla
ağır ab olması da var hem ağır ab oluğ hem 2.olmak zor işövünülmeyecek dizi ab de en çok izlenen 2.dizi üstelik ağır ab
Tabi ki Total diziler arasında farkı hissediliyor. Gelsin AB'lik yapımların kapişssin bakalım napıyor. Şeref Meselesi de ağır Ab ona bakarsansadece 2.diye mi övünmüşüm
ağır ab olması da var hem ağır ab oluğ hem 2.olmak zor iş