22 Kasım 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

3 kategoride de 3 farklı yapım zirvede almiş tebrikler ama bu cmts gününde neden AB'de zirvede olan yapıma övgüler yağmamiş??? Hergünün reyting sayfasını açın bakın yok dizi total olmuş bu hafta kah kah kha yok bu dizi AB olmuş işte bu oley beee diyerek havalara uçamalar var ama cmts günü yok :X

Eminim yarın ki reyting sayfasında şu yapım AB olmuş kalite der durursunuz :X:X

Neyse;
BTB gayet iyiydi ama Fatih Ürek konuk olmasaydı iyiydi:T: Öykü'me kocaman TEBRİKLER
e418.png

türk malı komedi ezel dramdı...
ama şu reytinglere bakıldığında btb gibi basit bir program zirvede yer alabiliyor...
yani bana deselerdi ki btb zirvede olur diye hayatta inanmazdım:D
basit Program Olsa Bu reytingi almaz Bikere İzleyci demekki Farkli Bisey izlemek istiyor ne yani Turkiyenin Yetenegi arana biliyoda Tarz Kadini aranamazmi? keske simdi Diger kanalar ocakta taklit yapmasalar Vallahi Beklerim Guldur Guldur showda tuttu hemen fox star eski bolumleri yayina soktu ama bosa caba oldu Ellerinde olsa Showdan 5-10bolum tekrar alicaklar ahha

Kiraz mevsimi Tebrikler :) Dünkü bölüm gerçekten güzeldi dün @beyazsoy ile dizinin yükselişe geçeceğini düşünmüştük doğru çıktı tahmin
Yakın zman da total de 1. Olabilir
@Billy Kane @cookies @Reytinger @gözlemci @sokak sanati

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧
Ben dünki bölümde ne çok abartı komiklik gördüm nede heyecan sadece son 35 dakika süperdi gerisi çöpdü,ama daha önceki haftalarda hep komediyi baz almışlardır fakat bu bölümde komediden daha ziyade ağır trajedi almış ,aslında ayazın bağırıdğı sahneler dışında pek bişey yoktu,ama abicim Ayaz süperdi yaa resmen delirdi çocuk ...

İtiraf et işte kafamdan geçmiş türüne ihanet . ah tns denekleri iki hafta daha dayanaydilar simdi her şey farklı olurdu))

Yani senaryo düştüğü için izlemedi )) kpa bin senaryosu tümden bitik hala izliyor ama ki bu dizinin dip yaptigi hali kPa bin en iyi olduğu zamandan iyi))) düşün kPa nin senaryosunu))))
Kpayi aksiyon diye izliyor :)
Aksiyoncu @Çiğdem- . Yani her türlü aksiyon dizisini izler ama diğer dizileride reytinglere begenilmeye göre izler :)

İtiraf et işte kafamdan geçmiş türüne ihanet . ah tns denekleri iki hafta daha dayanaydilar simdi her şey farklı olurdu))

Yani senaryo düştüğü için izlemedi )) kpa bin senaryosu tümden bitik hala izliyor ama ki bu dizinin dip yaptigi hali kPa bin en iyi olduğu zamandan iyi))) düşün kPa nin senaryosunu))))
Kpayi aksiyon diye izliyor :)
Aksiyoncu @Çiğdem- . Yani her türlü aksiyon dizisini izler ama diğer dizileride reytinglere begenilmeye göre izler :)
ben yabancı dizilerde fantastik türkiyede aksiyon dısına çıkmıyorum ve şuan yabancı dizileridme türk dizilerimde hemen hemen hepsi kötü reytingler alıyor ama hiçbirini brakmıyorum reytinge bakmıyorum çünkü o türlerden zevk aldığım için bakıyorum 🙂🙂🙂

ben yabancı dizilerde fantastik türkiyede aksiyon dısına çıkmıyorum ve şuan yabancı dizileridme türk dizilerimde hemen hemen hepsi kötü reytingler alıyor ama hiçbirini brakmıyorum reytinge bakmıyorum çünkü o türlerden zevk aldığım için bakıyorum 🙂🙂🙂
Biliyorum zaten lo beyazsoya anlatıyorum :)

Yahuu bari türüne ihanet etmeyi düşündüğünü itiraf et yahuu ))))