Amon reyiz İstanbul'u kana bulayacak..Andy reyiz gitmemiş işte
Ustanın kazadan sonraki sahneleri çünkü sakalı var ve yüzü şiş.
necatı şaşmaz kaza yaptı ne yapmalarını beklıyosun senYok arkadaş ben bu bölümü izlemem. 0:21'e baksanıza abi Akif'e Polat sahneleri yazıyorlar resmen izleyiciyi soğutmasınlar gitsinler Erhan'ı Cahit'i ön plana çıkarsınlar ama Akif ısrarı niye![]()
Polat'ın yürüyüşünü Necati Şaşmaz'dan başkası yapamaz o kadar. Sadece bu bile karakterden soğumaya yeter.necatı şaşmaz kaza yaptı ne yapmalarını beklıyosun sen
ya bu akıfı neden sevemedınız neyını sevmedınız anlamıyorum valla
Roller eşit dağıtılmış, Akif'in öne çıktığı doğru değilmiş.fragman yıkılıyor bomba bir bölüm geliyor @PolatŞaşmaz aga izlemezsen çok şey kaçırırsın
aga siz de taktınız akif e ya, cahit var tilki var ee onlar kadar akif de var bunlar normal o kadar olay var siz gidip akif e takılıyonuzYok arkadaş ben bu bölümü izlemem. 0:21'e baksanıza abi Akif'e Polat sahneleri yazıyorlar resmen izleyiciyi soğutmasınlar gitsinler Erhan'ı Cahit'i ön plana çıkarsınlar ama Akif ısrarı niye![]()
aga buna nasıl çözüm bulacaz akif e bence anlamsız bir şekilde fazlaca takılıyor bizim arkadaşlar adam ne yapsın anlamdım kiRoller eşit dağıtılmış, Akif'in öne çıktığı doğru değilmiş.![]()
Akif'i ustaya benzetmeye çalışıyorlar sorun orada kopuyor, yürüyüşü hareketleri aynı Polat. Gitsinler farklı bir karakter yazsınlar 2. Polat'a gerek yok Polat Alemdar karakteri bellidir.aga siz de taktınız akif e ya, cahit var tilki var ee onlar kadar akif de var bunlar normal o kadar olay var siz gidip akif e takılıyonuz![]()
artık akif e karşı bir ön yargı oluştu sürekli hiç olaylara bakmadan akif e sallayan bir kitle oluştunecatı şaşmaz kaza yaptı ne yapmalarını beklıyosun sen
ya bu akıfı neden sevemedınız neyını sevmedınız anlamıyorum valla
aga o dediğinine bende katılıyorum akif ten polat gibi hareketler davranışlar onlara tam uyuz oluyorum yalnız akif kim ne derse desin şu an dizinin başrollerinden birisi tabi ki onun üstündende konular yürüyecekAkif'i ustaya benzetmeye çalışıyorlar sorun orada kopuyor, yürüyüşü hareketleri aynı Polat. Gitsinler farklı bir karakter yazsınlar 2. Polat'a gerek yok Polat Alemdar karakteri bellidir.
@takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai agalarım bu konuda siz neler düşünüyorsunuz bir tek ben mi aynı şeyi düşünüyorum?
aynen öyle bunu anlamıyorum bendeartık akif e karşı bir ön yargı oluştu sürekli hiç olaylara bakmadan akif e sallayan bir kitle oluştu
valla polatın yürüşünü bırak akıfı kımse yapamaz yaptığınıda yokPolat'ın yürüyüşünü Necati Şaşmaz'dan başkası yapamaz o kadar. Sadece bu bile karakterden soğumaya yeter.
Ben sana hak veriyorum aga Akifi bende sevmiyorum bazı arkadaşlar fazla iyimser davranıyor.Akifi Polat yapmaya çalışıyorlar.Yürüyüşü hareketleri bakışları.Hadi karizmatik olsa yine iyi adamda oyuculuk diye birşey yok sıfır mimik.Birde gittiler Mr.Keyi öldürttüler bu adamaAkif'i ustaya benzetmeye çalışıyorlar sorun orada kopuyor, yürüyüşü hareketleri aynı Polat. Gitsinler farklı bir karakter yazsınlar 2. Polat'a gerek yok Polat Alemdar karakteri bellidir.
@takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai agalarım bu konuda siz neler düşünüyorsunuz bir tek ben mi aynı şeyi düşünüyorum?