Kurtlar Vadisi Pusu 238.Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 238. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kurtlar Vadisi
PUSU
- 238. Bölüm Fragmanı -

Son düzenleme:
Andy reyiz gitmemiş işte :oley:

Ustanın kazadan sonraki sahneleri çünkü sakalı var ve yüzü şiş.

Yok arkadaş ben bu bölümü izlemem. 0:21'e baksanıza abi Akif'e Polat sahneleri yazıyorlar resmen izleyiciyi soğutmasınlar gitsinler Erhan'ı Cahit'i ön plana çıkarsınlar ama Akif ısrarı niye :(

fragman yıkılıyor bomba bir bölüm geliyor @PolatŞaşmaz aga izlemezsen çok şey kaçırırsın

Yok arkadaş ben bu bölümü izlemem. 0:21'e baksanıza abi Akif'e Polat sahneleri yazıyorlar resmen izleyiciyi soğutmasınlar gitsinler Erhan'ı Cahit'i ön plana çıkarsınlar ama Akif ısrarı niye :(
necatı şaşmaz kaza yaptı ne yapmalarını beklıyosun sen
ya bu akıfı neden sevemedınız neyını sevmedınız anlamıyorum valla

aga siz de taktınız akif e ya, cahit var tilki var ee onlar kadar akif de var bunlar normal o kadar olay var siz gidip akif e takılıyonuz :D

Roller eşit dağıtılmış, Akif'in öne çıktığı doğru değilmiş. :)
aga buna nasıl çözüm bulacaz akif e bence anlamsız bir şekilde fazlaca takılıyor bizim arkadaşlar adam ne yapsın anlamdım ki

aga siz de taktınız akif e ya, cahit var tilki var ee onlar kadar akif de var bunlar normal o kadar olay var siz gidip akif e takılıyonuz :D
Akif'i ustaya benzetmeye çalışıyorlar sorun orada kopuyor, yürüyüşü hareketleri aynı Polat. Gitsinler farklı bir karakter yazsınlar 2. Polat'a gerek yok Polat Alemdar karakteri bellidir.

@takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai agalarım bu konuda siz neler düşünüyorsunuz bir tek ben mi aynı şeyi düşünüyorum?

Aynura'ya bişey olmaz umarım, kadın oyuncunun yakışmadığı diziye yakışmıştı.

Akif'i ustaya benzetmeye çalışıyorlar sorun orada kopuyor, yürüyüşü hareketleri aynı Polat. Gitsinler farklı bir karakter yazsınlar 2. Polat'a gerek yok Polat Alemdar karakteri bellidir.

@takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai agalarım bu konuda siz neler düşünüyorsunuz bir tek ben mi aynı şeyi düşünüyorum?
aga o dediğinine bende katılıyorum akif ten polat gibi hareketler davranışlar onlara tam uyuz oluyorum yalnız akif kim ne derse desin şu an dizinin başrollerinden birisi tabi ki onun üstündende konular yürüyecek

Polat Alemdar'ın bakışları.

B3ONtChCAAADtqK.jpg

Ben sana hak veriyorum aga Akifi bende sevmiyorum bazı arkadaşlar fazla iyimser davranıyor.Akifi Polat yapmaya çalışıyorlar.Yürüyüşü hareketleri bakışları.Hadi karizmatik olsa yine iyi adamda oyuculuk diye birşey yok sıfır mimik.Birde gittiler Mr.Keyi öldürttüler bu adama